Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας…

Σκέφτομαι, αισθάνομαι, ελπίζω… Εύχομαι να ονειρευόμαστε με μάτια ανοιχτά, όνειρα με χρώματα του ουράνιου τόξου και με ατέλειωτα ευωδιαστά γιασεμιά. Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας… ό,τι ευχάριστο και αγαπημένο στη ζωή σας! Χαιρετώ σας… Αίγλη Μότσιου.

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Το θέατρο γέμισε τα ράφια του Δημοτικού Παντοπωλείου Βόλου.



Πεντακόσιοι και πλέον θεατές, προσφέροντας κοντά στο μισό τόνο τρόφιμα μακράς διαρκείας για το Δημοτικό Παντοπωλείο Βόλου, απόλαυσαν την κωμωδία του Κάβουρα ευΆγγελου «Μ(π)αλωμένος Γάμος» από τη θεατρική ομάδα ΔραΠαίκτες στα πλαίσια του Θεατρικού Σαββατοκύριακου Αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκε στην παλιά Ηλεκτρική. Το κέφι αστείρευτο, το ίδιο και η καλή διάθεση για την ενίσχυση των αποθεμάτων του Δημοτικού Παντοπωλείου από όπου χιλιάδες συμπολίτες μας προμηθεύονται καθημερινά τα της επιβίωσής τους. Τα τρόφιμα μαζεύονταν κατά την είσοδο των θεατών στο θέατρο από τους εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, των οποίων η συμπαράσταση αποδείχτηκε πολύτιμη.
Οι ΔραΠαίκτες οφείλουν να ευχαριστήσουν όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση της πρωτοβουλίας τους, ανάμεσα στους οποίους το τεχνικό προσωπικό του θεάτρου, τη ΛΕΔ Βόλου, την Κοινωφελή Επιχείρηση (ΚΕΠΚΑ-ΔΙΕΚ) και τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, μα πάνω από όλους τους θεατές για την αγάπη τους στο καλό θέατρο και στον συνάνθρωπο.
Οι ΔραΠαίκτες δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν την περιοδεία αλληλεγγύης και με τις ίδιες αξίες θα προχωρήσουν στην επόμενη παραγωγή τους. Γι' αυτό καλούν όποιον θέλει να συμπορευτεί μαζί τους πάνω στο σανίδι ή δίπλα από αυτό, στα παρασκήνια, να στείλει αίτημα φιλίας στο facebook (ΔραΠαίκτες Βόλου).
Επόμενος σταθμός τους ο Αλμυρός (Πολιτιστικό Κέντρο, Σάββατο 13 Οκτώβρη, ώρα 8μμ) όπου σε συνεργασία με το Δίκτυο Συλλόγων-ΜΚΟ Αλμυρού και την Ι.Μ.Δημητριάδος θα μαζευτούν τρόφιμα διαρκείας για τα Σπίτια της Γαλήνης Αλμυρού, Ευξεινούπολης και Σούρπης.

Συντελεστές της παράστασης:
Παίζουν: Εύη Σαμαρά, Λεωνίδας Αχλαδιώτης, Χρήστος Οικονόμου, Δημήτρης Ντούκας, Σπύρος Μακρυγιάννης, ευΆγγελος Κάβουρας, Μαρία Μπουρμπούλια, Μάρω Σαμαρά.
Σενάριο/διασκευή/σκηνοθεσία - ευΆγγελος Κάβουρας.
Δραματουργική ανάλυση - Αγγελική Νικολάου.
ΜουσικοΗχητικά/ Χορογραφίες - ΔραΠαίκτες Βόλου,
Φωτισμοί - studio a440,
Κομμώσεις/μακιγιάζ - Λεωνίδας Αχλαδιώτης,
Κονσόλα - Μίλτος Τσιρέμπολος.


Η θεατρική ομάδα  ΔραΠαίκτες Βόλου -τεχνικοί και καλλιτεχνικοί συντελεστές -ικανοποιημένοι για την διπλή επιτυχία τους, να διασκεδάσουν τον κόσμο με την κωμωδία του Κάβουρα ευΆγγελου «Μ(π)αλωμένος Γάμος» και να γεμίσουν τα ράφια του Δημοτικού Παντοπωλείου Βόλου!

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.