Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας…

Σκέφτομαι, αισθάνομαι, ελπίζω… Εύχομαι να ονειρευόμαστε με μάτια ανοιχτά, όνειρα με χρώματα του ουράνιου τόξου και με ατέλειωτα ευωδιαστά γιασεμιά. Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας… ό,τι ευχάριστο και αγαπημένο στη ζωή σας! Χαιρετώ σας… Αίγλη Μότσιου.

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Εκλογές 25 Μαΐου 2014: Ευρωεκλογές και δεύτερος γύρος αυτοδιοικητικών εκλογών.



Εκλογές 25 Μαΐου 2014: Ευρωεκλογές  και δεύτερος γύρος αυτοδιοικητικών εκλογών για όσους συνδυασμούς δεν ψηφίστηκαν με το 50% + 1 ψήφο την πρώτη Κυριακή 18 Μαΐου 2014. Σύνολο 3 κάλπες σε κάθε εκλογικό τμήμα στο Νομό Λάρισας.


Στην ιστότοπο http://ekloges.thessaly.gov.gr/  που σχεδίασε και ανάπτυξε η Διεύθυνση Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας, μπορείτε να παρακολουθήσετε την καταχώρηση ψήφων υπέρ συνδυασμών για τις Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές, της 2ης Κυριακής, (Δήμων από όλη την Περιφέρεια Θεσσαλίας και για την Περιφέρεια), και την καταχώρηση ψήφων υπέρ συνδυασμών για τις Ευρωεκλογές. 

Συγχρόνως, αν θέλετε, μπορείτε να συγκρίνετε τη ροή των ψήφων με τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών της προηγούμενης Κυριακής 18 Μαΐου 2014 και των Εθνικών Εκλογών του 2012 (Α’ και Β’) ανά εκλογικό τμήμα.


@Ελεύθερη Ψυχή (Alma Libre) της Αίγλης Μότσιου
Ο ιστότοπος της Περιφέρεια Θεσσαλίας για τα αποτελέσματα των εκλογών. Σε ποιο εκλογικό τμήμα ψηφίζω;
http://aiglimotsiou.blogspot.gr/2014/05/blog-post.html
Ελεύθερη Ψυχή (
Alma Libre) της Αίγλης Μότσιου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.