Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας…

Σκέφτομαι, αισθάνομαι, ελπίζω… Εύχομαι να ονειρευόμαστε με μάτια ανοιχτά, όνειρα με χρώματα του ουράνιου τόξου και με ατέλειωτα ευωδιαστά γιασεμιά. Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας… ό,τι ευχάριστο και αγαπημένο στη ζωή σας! Χαιρετώ σας… Αίγλη Μότσιου.

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Με θέμα: «Οι σχέσεις των Περιφερειακών Μέσων Ενημέρωσης με τον Πολιτισμό και τον Τουρισμό», το ετήσιο συνέδριο των δημοσιογράφων του επαρχιακού τύπου, στο Δίον Πιερίας.Ο πολιτισμός και ο τουρισμός, αποτελούν τις θεματικές ενότητες του ετήσιου συνεδρίου της ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ, το οποίο φέτος τελεί υπό την αιγίδα του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ και θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ,  την ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ.
Το συνέδριο θα φιλοξενηθεί το τριήμερο 30- 31 Μαΐου και 1 Ιουνίου 2014 στο Κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών στο Δίον, με παράλληλη παρουσίαση των εκδηλώσεων του 43ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ και αναμένεται να το παρακολουθήσουν εκατό περίπου δημοσιογράφοι από όλη την Ελλάδα. 
Το κεντρικό θέμα του συνεδρίου επικεντρώνεται στα ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ και εξειδικεύεται στη σχέση και την αλληλεξάρτηση των ΜΜΕ με τους φορείς του πολιτισμού και του τουρισμού την περίοδο της κρίσης αλλά και των δυνατοτήτων συνεργίας για την ανάκαμψη.
Η Ελληνική πραγματικότητα την οποία αφομοιώνουμε σήμερα όλοι, καθιστούν το συνέδριο επίκαιρο και αποτελεσματικό μιας και θα προτείνει λύσεις για εξεύρεση ευκαιριών που θα αμβλύνουν την ύφεση και την ανεργία και θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη, ιδιαίτερα στην Ελλαδική περιφέρεια.
Το Σάββατο το πρωί πριν την ανάπτυξη των εισηγήσεων, ο ΟΡ.ΦΕ.Ο. θα παρουσιάσει το πρόγραμμα των παραστάσεων του 43ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ 2014, του οποίου η επίσημη έναρξη προγραμματίζεται για το Σάββατο 5 Ιουλίου.
Οι σύνεδροι στο περιθώριο των εργασιών θα ξεναγηθούν στους αρχαιολογικούς χώρους της Πιερίας, τον Εθνικό δρυμό Ολύμπου.
Το φετινό ετήσιο συνέδριο των δημοσιογράφων του Επαρχιακού τύπου είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αείμνηστου εκδότη και δημοσιογράφου Αλέξη Τσούφλια και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή το μεσημέρι με τη γνωστοποίηση των συμπερασμάτων.

Στην ιστοσελίδα της Ε.Σ.Ε.Τ. eset.gr υπάρχει φόρμα δήλωσης συμμετοχής των ενδιαφερόμενων δημοσιογράφων. 
Το αναλυτικό πρόγραμμα του τριημέρου και το θεματολόγιο των εισηγητών θα γίνουν σύντομα γνωστά. 
 
@Η Δημοσιογραφία στην Ελληνική Περιφέρεια. Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο – Καρπενήσι 27-29/9
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.