Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας…

Σκέφτομαι, αισθάνομαι, ελπίζω… Εύχομαι να ονειρευόμαστε με μάτια ανοιχτά, όνειρα με χρώματα του ουράνιου τόξου και με ατέλειωτα ευωδιαστά γιασεμιά. Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας… ό,τι ευχάριστο και αγαπημένο στη ζωή σας! Χαιρετώ σας… Αίγλη Μότσιου.

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Ο ιστότοπος της Περιφέρεια Θεσσαλίας για τα αποτελέσματα των εκλογών. Σε ποιο εκλογικό τμήμα ψηφίζω;


Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι ο ιστότοπος για την μετάδοση των αποτελεσμάτων της εκλογικής διαδικασίας της 18ης και 25ης Μαΐου 2014 είναι ο ekloges.thessaly.gov.gr και έχει υλοποιηθεί με την επιμέλεια της Διεύθυνσης Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Η μετάδοση των αποτελεσμάτων είναι άμεση (online) για όλες τις Περιφερειακές Ενότητες (Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας και Σποράδων, Τρικάλων), καθώς το σύστημα είναι σχεδιασμένο να εμφανίζει τα αποτελέσματα, άμεσα, με την ηλεκτρονική καταχώρησή τους στο σύστημα, από το αντίστοιχο συνεργείο.

Από την ανωτέρω Διεύθυνση θα δημοσιοποιούνται αποτελέσματα:
-- Περιφερειακών Εκλογών (Υπέρ Συνδυασμών Μόνο)
-- Δημοτικών εκλογών (Υπέρ Συνδυασμών Μόνο)
-- Ευρωεκλογών (Υπέρ Συνδυασμών & Υπέρ Υποψηφίων)


Από το πρωτοδικείο τα αποτελέσματα των υποψηφίων σύμφωνα με νέα εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών με θέμα «Συγκέντρωση και μετάδοση των αποτελεσμάτων των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών της 18ης Μαΐου 2014» και Α.Π. 19223/12-5-2014 σύμφωνα με την οποία:

*Το Υπουργείο θα συγκεντρώσει από τις Περιφερειακές Ενότητες και θα διοχετεύσει με τη χρήση σύγχρονων ηλεκτρονικών μέσων, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης (τηλεόραση – ραδιόφωνο – τύπο - διαδίκτυο), για όλα τα εκλογικά τμήματα της χώρας, μόνο τα αποτελέσματα των συνδυασμών που θα συμμετέχουν στις δημοτικές και στις περιφερειακές εκλογές και όχι εκείνα με τους σταυρούς προτίμησης των υποψηφίων.

*Δεν προβλέπεται η συμπλήρωση και αποστολή από τον δικαστικό αντιπρόσωπο εντύπου (τηλεγραφήματος) αποτελεσμάτων υπέρ υποψηφίων.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας αναγκαστικά και με δεδομένο ότι «δεν θα έχει στη διάθεσή της τα ανάλογα στοιχεία αποτελεσμάτων Υπέρ Υποψηφίων» προκειμένου να τα επεξεργαστεί και να διοχετεύσει στο διαδικτυακό τόπο, ekloges.thessaly.gov.gr , για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης την Κυριακή 18 Μαΐου 2014 θα μεταδόσει αποτελέσματα των:

Περιφερειακών Εκλογών (Υπέρ Συνδυασμών Μόνο)
Δημοτικών Εκλογών (Υπέρ Συνδυασμών Μόνο)

Τα αποτελέσματα με τους σταυρούς προτίμησης των υποψηφίων θα ανακοινωθούν από το πρωτοδικείο.



Σε ποιο εκλογικό τμήμα ψηφίζω;
Μάθετε που ψηφίζετε συμπληρώνοντας τα πεδία της εφαρμογής του Υπουργείου Εσωτερικών.

@Μετάδοση αποτελεσμάτων εκλογών από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

@@Εθνικές Εκλογές 2012. Η σελίδα αναμετάδοσης εκλογικών αποτελεσμάτων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας. 05/05/2012  Άρθρο της Αίγλης Μότσιου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.