Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας…

Σκέφτομαι, αισθάνομαι, ελπίζω… Εύχομαι να ονειρευόμαστε με μάτια ανοιχτά, όνειρα με χρώματα του ουράνιου τόξου και με ατέλειωτα ευωδιαστά γιασεμιά. Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας… ό,τι ευχάριστο και αγαπημένο στη ζωή σας! Χαιρετώ σας… Αίγλη Μότσιου.

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Θέατρο: «Ο ουρανός κατακόκκινος - Σ’ εσάς που με ακούτε» με την: Λυδία Κονιόρδου στο Θέατρο του Μύλου.

Η επιτυχημένη  παράσταση  των έργων της Λούλας Αναγνωστάκη: «Ο ουρανός κατακόκκινος - Σ’ εσάς που με ακούτε» με την: Λυδία Κονιόρδου που παρουσιάστηκε σε σύνθεση  - σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Χατζή («Ομάδα Χρώμα») για δύο σεζόν, 2012-2013, και αποτέλεσε την αρχή της συνεργασίας του σκηνοθέτη με τη Λυδία Κονιόρδου, παρουσιάζεται στην Λάρισα 30 Μαρτίου - ώρα: 19.00  &  21.15.
 Θα ακουστούν οι ιστορίες της Σοφίας, της Σοφίας  Αποστόλου και της Έλσας μέσα από την ερμηνεία της Λυδίας Κονιόρδου, μια ερμηνεία που, από την πρώτη παρουσίαση της παράστασης το 2012, απέσπασε τα υμνητικά σχόλια των κριτικών και την επιβράβευση του κοινού. Ακούστε με καλά... Εσείς απ' όλα τα μέρη του κόσμου... δέκα χρόνια για το τίποτα... εγώ δεν θέλω να είμαι μέσος όρος... τίποτα από ό,τι έχουν αυτοί δεν με συγκινεί...εγώ... κάνω τη δική μου επανάσταση... η ψαλίδα ανοίγει... οι φτωχοί θα γίνουν φτωχότεροι... με παράτησαν αβοήθητη... με ανάγκασαν να διαλέξω ανάμεσα σε δυο παιδιά... Πειράζει που μιλάω για τα προσωπικά μου; Τρεις γυναίκες. Η Σοφία, η Σοφία Αποστόλου, η Έλσα. Τρεις προσωπικές ιστορίες. Ζωές στοιβαγμένες μέσα σε διαμερίσματα. Το προσωπικό που γίνεται καθολικό. Παρέλαση. Υδρορροές. Θόρυβοι. Τρεις γυναίκες που θα συνδέσουν το παρελθόν με το παρόν και θα προσπαθήσουν να ενταχθούν σ’ ένα μέλλον. Εξόριστες, μετέωρες, σ’ ένα πουθενά...

Συντελεστές:
Ερμηνεύει η :    Λυδία Κονιόρδου
Σκηνοθεσία:      Κωνσταντίνος Χατζής
Συμμετέχουν:   Αλίκη Στενού, Bertrand Moreau
Φωτογραφίες: Γεωργία Λένη                                                     
«Ομάδα χρώμα» 

@Δευτέρα: 30 Μαρτίου. - Δύο παραστάσεις:  7  & 9.15 - Εισιτήρια 12€ και 10€.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.