Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας…

Σκέφτομαι, αισθάνομαι, ελπίζω… Εύχομαι να ονειρευόμαστε με μάτια ανοιχτά, όνειρα με χρώματα του ουράνιου τόξου και με ατέλειωτα ευωδιαστά γιασεμιά. Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας… ό,τι ευχάριστο και αγαπημένο στη ζωή σας! Χαιρετώ σας… Αίγλη Μότσιου.

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Αρχαιολογική Εκδρομή Φίλων του Διαχρονικού Μουσείου στο Βόλο την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015.

Ο Σύλλογος Φίλων του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας διοργανώνει την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 εκδρομή αρχαιολογικού χαρακτήρα στην πόλη του Βόλου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας Δημητριάδας, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στο χώρο και να ενημερωθούν πλήρως από την υπεύθυνη των ανασκαφών και αρχαιολόγο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Μαγνησίας κ. Πελαγία Τριανταφυλλοπούλου.

Επίσης στο πλαίσιο της εκδρομής θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου –το μεγαλύτερο, παλαιότερο και πληρέστερο αρχαιολογικό μουσείο της Θεσσαλίας αυτή τη στιγμή- όπου οι επισκέπτες θα έχουν την σπάνια ευκαιρία να γίνουν λήπτες αρχαιολογικής τεκμηρίωσης των εκθεμάτων σε ανώτατο επιστημονικό επίπεδο από τις διευθύνουσες των Εφορειών Αρχαιοτήτων Μαγνησίας και Λάρισας, κυρίες Ελισάβετ Νικολάου και Ανθή Μπάτζιου – Ευσταθίου αντίστοιχα. Θα ακολουθήσει μεσημεριανό γεύμα. Η αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί στις 9:00’ από την πλατεία Αγίου Βησσαρίωνος και επιστροφή στη Λάρισα υπολογίζεται στις 18:00’ περίπου.

Τιμή συμμετοχής ορίζεται στα 9 ευρώ για τα μέλη και 12 ευρώ για τα μη μέλη του Συλλόγου. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Σωτήριο Φωλίνα στο τηλέφωνο 6999 777 557 καθώς και τους κ. Αθανάσιο Σακκά, 6972003872, Γραμματέα του Συλλόγου και την Ταμία κ. Ρέττα Κουτσοκώστα 6934039976.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.