Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας…

Σκέφτομαι, αισθάνομαι, ελπίζω… Εύχομαι να ονειρευόμαστε με μάτια ανοιχτά, όνειρα με χρώματα του ουράνιου τόξου και με ατέλειωτα ευωδιαστά γιασεμιά. Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας… ό,τι ευχάριστο και αγαπημένο στη ζωή σας! Χαιρετώ σας… Αίγλη Μότσιου.

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα κ. David D. Pearce επισκέφθηκε τη Λίμνη Πλαστήρα.

Το προηγούμενο διήμερο 28 Φεβρουαρίου – 1 Μαρτίου 2015, ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα κ. David D. Pearce   πραγματοποίησε ανεπίσημη επίσκεψη στη Λίμνη Πλαστήρα.

Με τον Αμερικανό Πρέσβη συναντήθηκε εκ μέρους της Αντιπεριφέρειας Καρδίτσας η εντεταλμένη σύμβουλος Τουρισμού Π.Θ κ. Κόκκαλη Γεωργία η οποία και τον ξενάγησε στην ευρύτερη περιοχή της λίμνης.

Ο ίδιος δήλωσε πραγματικά εντυπωσιασμένος από το φυσικό κάλλος και το τοπίο της περιοχής και ζήτησε πληροφορίες για τις υποδομές και τις τουριστικές δραστηριότητες της λίμνης, ενώ εξέφρασε την έντονη επιθυμία του να ξαναεπισκεφτεί τη περιοχή περισσότερες μέρες και ιδιαίτερα την εποχή της Άνοιξης ή του Φθινοπώρου θεωρώντας οτι η ομορφιά του φυσικού τοπίου θα τον αποζημιώσει ακόμα περισσότερο.

Τον κ. Pearce  συνόδευαν ο πολιτικός ακόλουθος της Πρεσβείας των ΗΠΑ κ. Thomas Pearce και η υπεύθυνη του Γραφείου τύπου κ Μορφωτικών Υποθέσεων του Γενικού Προξενείου των ΗΠΑ κ. Ιωάννα Κουτσουνάνου.

Εκ μέρους της Αντιπεριφέρειας προσφέρθηκαν τοπικά παραδοσιακά προϊόντα, κρασιά της περιοχής καθώς και έντυπο ενημερωτικό τουριστικό υλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.