Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας…

Σκέφτομαι, αισθάνομαι, ελπίζω… Εύχομαι να ονειρευόμαστε με μάτια ανοιχτά, όνειρα με χρώματα του ουράνιου τόξου και με ατέλειωτα ευωδιαστά γιασεμιά. Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας… ό,τι ευχάριστο και αγαπημένο στη ζωή σας! Χαιρετώ σας… Αίγλη Μότσιου.

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Θεατρική Άνοιξη 2015 στο Θέατρο του Μύλου.

Για έκτη (6) συνεχή χρονιά οργανώνεται από το «Θεσσαλικό Θέατρο» η «Θεατρική Άνοιξη -2015» που χρόνο με το χρόνο έγινε  ένας σημαντικός θεσμός στην  καλλιτεχνική ζωή της Λάρισας. Η φετινή «Θεατρική Άνοιξη», παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Συμμετέχουν πολλά αξιόλογα θεατρικά σχήματα με έργα, παραστάσεις και ερμηνευτές που απέσπασαν  ευνοϊκότατες κριτικές και γνώρισαν μεγάλη επιτυχία.

Η έναρξη θα γίνει στις 6, 7 και 8 Μαρτίου με το έργο και τη σκηνοθεσία της Ελένης Γκασούκα: «Εγώ η Γωγώ», με την Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου.
Θα ακολουθήσει στις 9 και 10  Μαρτίου το έργο του Κώστα Σωτηρίου «Σταματία, το γένος Αργυροπούλου, σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου με την Ελένη Ουζουνίδου.
Στις 14-15  Μαρτίου  ο Γιώργος Γαλίτης θα παρουσιάσει το έργο του «Τα ραδίκια ανάποδα».
Στις 21 και 22 Μαρτίου η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου θα ερμηνεύσει το έργο της Λιλής Ζωγράφου «Επάγγελμα πόρνη» σε σκηνοθεσία  Ένκε Φεζολάρι.
Στις 28 και 29 Μαρτίου  η Μαρία Σκούντζου  θα ερμηνεύσει τον ομώνυμο ρόλο στο αριστούργημα του Γρηγορίου Ξενόπουλου «Το μυστικό της Κοντέσσας  Βαλέραινας».
Στις 30 Μαρτίου θα παρουσιαστούν τα μονόπρακτα της Λούλας Αναγνωστάκη: «Ουρανός κατακόκκινος» και «Σε σας που με ακούτε», με την Λυδία Κονιόρδου και σκηνοθεσία  του Κωνσταντίνου Χατζή.
Τη 1 και 2 Απριλίου θα παιχτεί το βραβευμένο έργο του Μάκη Τσίτα «Μάρτυς μου ο Θεός»  με τον Ιωσήφ Ιωσηφίδη και σκηνοθεσία της Σοφίας Καραγιάννη.
Τη Μεγάλη Δευτέρα, 6 Απριλίου θα δοθεί η Μουσική – Ποιητική παράσταση «Τα Λιμάνια του Κόσμου» με το Λαρισαϊκό μουσικό σύνολο «Μπραζιλεντίνα»,  τον Κώστα Τσιάνο και την Πόπη Πελτεκοπούλου.
Στις 25 Απριλίου η Πέγκυ  Τρικαλιώτη, θα ερμηνεύσει το έργο  του Τζώρτζ  Μπράντ  «Προσγείωση» σε σκηνοθεσία Κατερίνας Φωτιάδη.

Ενδιάμεσα θα δοθεί η ευκαιρία σε Ερασιτεχνικά σχήματα της Λάρισας  να παρουσιάσουν  Θεατρικά έργα γνωστών συγγραφέων, αλλά και έργα που δημιούργησαν μόνοι τους.


Όλες  οι παραστάσεις  θα δοθούν στο «Θέατρο του Μύλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.