Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας…

Σκέφτομαι, αισθάνομαι, ελπίζω… Εύχομαι να ονειρευόμαστε με μάτια ανοιχτά, όνειρα με χρώματα του ουράνιου τόξου και με ατέλειωτα ευωδιαστά γιασεμιά. Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας… ό,τι ευχάριστο και αγαπημένο στη ζωή σας! Χαιρετώ σας… Αίγλη Μότσιου.

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

4η Πανθεσσαλική Γιορτή Ανταλλαγής Ντόπιων Ποικιλιών στη Δήμητρα Αγιάς.

Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου
Στη Δήμητρα του Δήμου Αγιάς θα πραγματοποιηθεί φέτος η 4η Πανθεσσαλική Γιορτή Ανταλλαγής Ντόπιων Ποικιλιών. Η γιορτή περιλαμβάνει ομιλίες, εργαστήρια,  οικιακής οικονομίας, ανταλλαγή ντόπιων ποικιλιών και χαριστικό παζάρι που θα φιλοξενηθούν στον ευρύτερο χώρο της πλατείας και στο Πνευματικό Κέντρο. 
Την οργάνωση της 4ης Πανθεσσαλικής Γιορτής Ανταλλαγής Ντόπιων Ποικιλιών την έχουν αναλάβει η Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου, η εναλλακτική κοινότητα «Πελίτι» και ο Δήμος Αγιάς.

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου από τις 11 π.μ. έως τις 2 μ.μ. οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ομιλίες, εργαστήρια, να ανταλλάξουν και να προμηθευτούν ντόπιους σπόρους, αλλά και να επισκεφτούν την αγορά των τοπικών, παραδοσιακών, βιολογικών προϊόντων και χειροτεχνημάτων.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.