Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας…

Σκέφτομαι, αισθάνομαι, ελπίζω… Εύχομαι να ονειρευόμαστε με μάτια ανοιχτά, όνειρα με χρώματα του ουράνιου τόξου και με ατέλειωτα ευωδιαστά γιασεμιά. Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας… ό,τι ευχάριστο και αγαπημένο στη ζωή σας! Χαιρετώ σας… Αίγλη Μότσιου.

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Πλούσιες πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις «Με θέα το Αιγαίο» το τριήμερο 24, 25 και 26 Ιουλίου

Μία πανδαισία πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι επισκεφθούν τα παράλια του νομού Λάρισας στις 24, 25 και 26 Ιουλίου στο πλαίσιο του τριημέρου φεστιβάλ πολιτισμού που τιτλοφορείται «Με θέα το Αιγαίο» και διοργανώνεται και φέτος από την Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τους Δήμους Αγιάς και Τεμπών.
Η Περιφέρεια και οι δήμοι Αγιάς και Τεμπών, ανταποκρινόμενοι στις σημερινές συνθήκες και ανάγκες των πολιτών, υλοποιούν περισσότερες από 16 εκδηλώσεις σε πλατείες, ανοιχτούς χώρους και θέατρα, σε όλο το μήκος των παραλίων της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, οι οποίες θα είναι ελκυστικές για όλους τους κατοίκους, τα παιδιά αλλά και τους επισκέπτες.
Η μόνη προϋπόθεση είναι η όρεξη και η ανάγκη για δημιουργική ψυχαγωγία σε μία περιοχή που συνεχίζει να προσφέρει ελπίδα και τρόπους διαφυγής από τους δύσκολους καιρούς που διάγουμε.
Στόχος των τριήμερων – δωρεάν για το κοινό - εκδηλώσεων που πλέον έχουν αποκτήσει χαρακτήρα ισχυρού θεσμού στην περιοχή, είναι να καταστούν τα παράλια της Λάρισας ισχυρότερος πόλος έλξης επισκεπτών, με πολύπλευρες θετικές συνέπειες.
Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Για μία ακόμη χρονιά η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τους δήμους Τεμπών και Αγιάς και φυσικά την πολύτιμη συνδρομή εθελοντών, διοργανώνει το τριήμερο Φεστιβάλ πολιτισμού ‘’Με θέα το Αιγαίο‘’ το οποίο πλέον αποτελεί καταξιωμένο θεσμό στα παράλια του νομού Λάρισας.
Βρεθήκαμε σε ένα πραγματικό δίλημμα για την πραγματοποίηση ή μη των θεσμοθετημένων πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων και επικράτησε η θέληση των συνανθρώπων μας που πιστεύουν ότι ο πολιτισμός και ο αθλητισμός είναι αντίδοτο στην κρίση.
Είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς, ειδικά σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία που περνάει η χώρα και στις ειδικές καταστάσεις που βιώνουν οι συμπολίτες μας, να προσφέρουμε δωρεάν σε όλους όσους βρεθούν στα παράλια της Λάρισας το τριήμερο 24, 25 και 26 Ιουλίου, λίγες στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς.
Πλούσιες πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα και θα αποτελέσουν για μία ακόμη φορά πόλο έλξης πλήθους επισκεπτών στα παράλιά μας, τα οποία μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες αποκτούν προστιθέμενη αξία. Θέλω να ευχαριστήσω τους δήμους Αγιάς και Τεμπών για την αγαστή συνεργασία και να ευχηθώ καλή επιτυχία στις εκδηλώσεις».
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων - όλες δωρεάν για το κοινό - έχει ως εξής:
Παρασκευή 24 Ιουλίου
Αγιόκαμπος
10:00 - 21:00 Στο Beach bar «BIANCO NERO» θα πραγματοποιηθεί το τουρνουά «Beach Volley Ανδρών - Γυναικών»
21:00 Στη θέση Λιμάνι Συναυλία με τους Φίλιππο Πλιάτσικα & Γιάννη Μηλιώκα
Βελίκα
11:00 Στη θέση Πλατάνια, θέατρο «θάλασσα» - παιδική διαδραστική παράσταση για τους μικρούς μας φίλους με τους «Μικρούς Ήρωες»
Καστρί Λουτρό
18:00 - 21:00 Στην θέση Sea Through θα πραγματοποιηθεί το τουρνουά «Beach soccer»
Σάββατο 25 Ιουλίου
Αγιόκαμπος
10:00 - 21:00 Στο Beach bar «BIANCO NERO» θα πραγματοποιηθεί το τουρνουά «Beach Volley Ανδρών - Γυναικών»
Βελίκα
21:00 Στη θέση Πλατάνια, θέατρο «θάλασσα» - θεατρική παράσταση του Θεσσαλικού Θεάτρου «Κάποτε στην Σμύρνη»
Στόμιο (Πλατεία)
21:00 Μουσική βραδιά με τους Ντίνο Καραποστόλου και Δάφνη
Καστρί Λουτρό
18:00 - 21:00 Στην θέση Sea Through θα πραγματοποιηθεί το τουρνουά «Beach soccer»
Κυριακή 26 Ιουλίου
Αγιόκαμπος
10:00 - 21:00 Στο Beach bar «BIANCO NERO» θα πραγματοποιηθεί το τουρνουά «Beach Volley Ανδρών - Γυναικών» καθώς και η απονομή των βραβείων στους νικητές των αγώνων
Αγιόκαμπος - Βελίκα
Λαϊκός Αγώνας Δρόμου 10χλμ. (Έναρξη 08:30 από Λιμάνι (Αγιόκαμπος) και τερματισμός Θέατρο Πλατάνια (Βελίκα)
Βελίκα
11:00 Στη θέση Πλατάνια, θέατρο «θάλασσα» - παιδική διαδραστική παράσταση για τους μικρούς μας φίλους με τους «Μικρούς Ήρωες»
21:00 Στη θέση Πλατάνια, θέατρο «θάλασσα» - χορευτική βραδιά «Αναδρομή στον Ελληνικό Κινηματογράφο» (συμμετέχουν οι χορευτές από το «the Voice»)
Ομόλιο
21:00 Στο θέατρο Τεμπών η θεατρική παράσταση από το θεσσαλικό θέατρο «Κάποτε στην Σμύρνη»
Μεσάγγαλα
21:00 Στο Κέντρο των Μεσαγγάλων θα πραγματοποιηθεί η προβολή των βραβευμένων ταινιών του Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ της Art Fools «Θερινό Σινεμά»
Σκλήθρο (Ανοιχτό Θέατρο)
21:00 Μουσική παράσταση με το σχήμα του Θωμά Θωμάΐδη
Καστρί Λουτρό
18:00 Στην θέση Sea Through θα πραγματοποιηθεί το τουρνουά «Beach soccer» και η απονομή των βραβείων στους νικητές των αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.