Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας…

Σκέφτομαι, αισθάνομαι, ελπίζω… Εύχομαι να ονειρευόμαστε με μάτια ανοιχτά, όνειρα με χρώματα του ουράνιου τόξου και με ατέλειωτα ευωδιαστά γιασεμιά. Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας… ό,τι ευχάριστο και αγαπημένο στη ζωή σας! Χαιρετώ σας… Αίγλη Μότσιου.

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Μετάδοση των αποτελεσμάτων της εκλογικής διαδικασίας της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 από τον ιστότοπο της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Στον ιστότοπο http://ekloges.thessaly.gov.gr/  που σχεδίασε και ανάπτυξε η Διεύθυνση Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας, μπορείτε να παρακολουθήσετε την μετάδοση των αποτελεσμάτων της εκλογικής διαδικασίας της 20ης Σεπτεμβρίου 2015.

Τα αποτελέσματα θα είναι αυτόματα διαθέσιμα (απ’ την ίδια διεύθυνση) και σε κινητές συσκευές (τηλέφωνα, tablets κλπ.), ενώ ανοικτή θα παραμείνει και η αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, καθ’ όλη τη διάρκεια της μετάδοσης των αποτελεσμάτων.


Η μετάδοση των αποτελεσμάτων είναι άμεση (online) για όλες τις Περιφερειακές Ενότητες (Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας), καθώς ο σχεδιασμός είναι να εμφανίζει τα αποτελέσματα, άμεσα, με την ηλεκτρονική καταχώρησή τους στο σύστημα, από το αντίστοιχο συνεργείο.

Επιπρόσθετα θα δίνεται η δυνατότητα συγκριτικών αποτελεσμάτων σε σχέση με την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση.

Στον ίδιο ιστότοπο, επίσης,  μαθαίνετε που ψηφίζετε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.