Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας…

Σκέφτομαι, αισθάνομαι, ελπίζω… Εύχομαι να ονειρευόμαστε με μάτια ανοιχτά, όνειρα με χρώματα του ουράνιου τόξου και με ατέλειωτα ευωδιαστά γιασεμιά. Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας… ό,τι ευχάριστο και αγαπημένο στη ζωή σας! Χαιρετώ σας… Αίγλη Μότσιου.

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Καλή Χρονιά Φίλες και Φίλοι!
Φίλες και Φίλοι, γυρίζουμε σελίδα.
Αφήνουμε πίσω μας ότι μας πόνεσε, ότι κακό και άσχημο ήρθε απρόσκλητο στη ζωή μας.

Προχωράμε….
Έχουμε μπροστά μας 364 άγραφες ημέρες, λευκές σελίδες.
Στο χέρι μας είναι το πώς και με ποιούς θα γεμίσουμε τις ημέρες του έτους 2014! Ο νέος χρόνος δίνει σ΄ όλες και όλους ΜΑΣ μία νέα ευκαιρία.  Να γεμίσουμε τις άγραφες σελίδες δημιουργικά με πράξεις και έργα καλά και ωφέλιμα. Όταν κάνουμε καλό πρώτα από όλα και όλους ωφελείται η ψυχή μας.

Η ζωή είναι ταξίδι!
Επιλέγουμε τους συνεπιβάτες ΜΑΣ με κριτήριο την Ανθρωπιά, την Ευγένεια, την Καλοσύνη, το απροσποίητο Χαμόγελο που φωτίζει τα μάτια τους, τη Γλύκα που εκπέμπει το πρόσωπο όταν συνομιλεί μαζί μας, που σέβεται στον συνάνθρωπο, όλα αυτά τα μικρά που έχουν τεράστια ΑΞΙΑ.

Φίλες και Φίλοι, το νέο έτος να φέρει σ’ όλους μας μία μεγάλη Αγκαλιά Αγάπης, Δύναμης και Αντοχής για τα δύσκολα που συνεχίζονται. Σε ΣΑΣ και στην οικογένειά ΣΑΣ να φέρει, επίσης, Χαρά και Ευτυχία.
 
Καλή Χρονιά με Σωματική και Ψυχική Υγεία, Εργασία και Αγάπη σ’ όλο τον κόσμο!!!

Καλή, Γλυκιά και Δημιουργική Χρονιά Φίλες και Φίλοι με Υγεία, Δύναμη και Χαρά κοντά σε Αγαπημένους ΜΑΣ Ανθρώπους.

Και να θυμόμαστε πως «ο κάθε άνθρωπος είναι ιδιαίτερος και μοναδικός, ο καθένας και η καθεμία από εμάς είμαστε ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΙ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ, αξίζουμε πολύ περισσότερο από απ’ όσο πιστεύουμε!!!» Κι αυτό πρέπει να το λέμε συνέχεια στον εαυτό μας και στους αγαπημένους μας ανθρώπους.

Καλή ΜΑΣ Χρονιάάάά!!!
Χρόνια ΜΑΣ πολλάάάάάάά!!!

Αίγλη Μότσιου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.