Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας…

Σκέφτομαι, αισθάνομαι, ελπίζω… Εύχομαι να ονειρευόμαστε με μάτια ανοιχτά, όνειρα με χρώματα του ουράνιου τόξου και με ατέλειωτα ευωδιαστά γιασεμιά. Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας… ό,τι ευχάριστο και αγαπημένο στη ζωή σας! Χαιρετώ σας… Αίγλη Μότσιου.

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Θέατρο: «Καληνύχτα Μαργαρίτα» του Γεράσιμου Σταύρου από την ερασιτεχνική θεατρική σκηνή «Ανδρέας Τσατσαρής»


Συνεχίζεται η θεατρική παράσταση «Καληνύχτα Μαργαρίτα» του Γεράσιμου Σταύρου, από την ερασιτεχνική θεατρική σκηνή «Ανδρέας Τσατσαρής» του Δήμου Λαρισαίων, στο αμφιθέατρο του 6ου Λυκείου Λάρισας στη Νεάπολη. 
Η υπόθεση του έργου
Σε μια  παρηκμασμένη επαρχιακή μεγαλοαστική οικογένεια Περδικάρη, τις εσωτερικές έριδες και τους ανταγωνισμούς της που οξύνονται στη διάρκεια της γερμανικής κατοχής, κι έρχονται με δραματικό τρόπο στην επιφάνεια από τη Μαργαρίτα, και τη συμμετοχή της στην Εθνική Αντίσταση. Η νεαρή κοπέλα αντιλαμβανόμενη τον φαύλο οικογενειακό κύκλο στον οποίο ζει, αποφασίζει να ανοίξει την πόρτα της εξόδου, όχι μόνο από την οικογένεια και το περιβάλλον της, αλλά και από την ίδια τη ζωή, και τα επιχειρήματά της τα βρίσκει μέσα στο ίδιο της το σπίτι...
Ταυτότητα της παράστασης:
Τους ρόλους  ερμηνεύουν οι: Εύη Τρούμπουλου, Βασιλική Παπαευαγγέλου, Βασιλική Ξαφούλη, Σοφία Βαναριώτη, Μαρία Μπούρπουλα, Μαρίνα Αρχοντούλη, Παναγιώτα Τσιανογιάννη, Κατερίνα Πουρουτίδου, Σταυρίνα Τσιάρα, Ειρήνη Σιδηροπούλου, ‘Όλγα Οικονόμου, Κίμωνας Μπαχατίρογλου, Χρήστος Ορκόπουλος, Γιάννης Χλόπτσιος, Δημήτρης Χασάπης, Στέργιος Πασχούδης, Δημήτρης Ζαφειρούλης, Γιάννης Βαλιώτης, Βαγγέλης Γκαμπλιάς, Κωνσταντίνος Νικολακούλης, Γιάννης Τσιάτσιος, Δημήτρης Λαδιάς και η μικρή Ελευθερία Ζέρβα.
Η σκηνοθεσία είναι του Παύλου Ζέρβα, τα σκηνικά του Γιάννη Γεωργιάδη, η επιμέλεια παραστάσεων της Ελένης Φασούλα, στο φροντιστήριο είναι η Μαρία Βόγια και τη μουσική έγραψε η Βιργινία Καραγιώργου. Την αφίσα και το πρόγραμμα επιμελήθηκε ο Γιάννης Χλόπτσιος, ήχο και φωτισμό ο Παναγιώτης Λούγκος, ενώ τεχνικοί σκηνής είναι οι Θεόδωρος και Νίκος Ζέρβας.
Πρόγραμμα παραστάσεων:
6,7,8,9,13,14,15,16, 27,28,29,30 Μαρτίου και 3 Απριλίου, με ώρα έναρξης 9 μ.μ. και γενική είσοδο 3 ευρώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.