Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας…

Σκέφτομαι, αισθάνομαι, ελπίζω… Εύχομαι να ονειρευόμαστε με μάτια ανοιχτά, όνειρα με χρώματα του ουράνιου τόξου και με ατέλειωτα ευωδιαστά γιασεμιά. Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας… ό,τι ευχάριστο και αγαπημένο στη ζωή σας! Χαιρετώ σας… Αίγλη Μότσιου.

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Γιορτή Κρασιού και Αμπελιού Ραψάνης – Πρόποση στους θεούς του Ολύμπου.




Την Παρασκευή και Σάββατο 29 και  30   Αυγούστου 2014 θα πραγματοποιηθεί η Γιορτή Κρασιού και Αμπελιού Ραψάνης και η 2η Πανδημοτική γιορτή Δήμο Τεμπών, στο χώρο έκθεσης και προβολής τοπικών προϊόντων στην Αγία Τριάδα Ραψάνης.

Η πρώτη συνάντηση οινοπαραγωγών της περιοχής θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Αυγούστου στις 18:30 στο Μουσείο Οίνου και Αμπέλου και θα ακολουθήσει παρουσίαση και γευστική δοκιμή οίνων Ραψάνης.

Η γιορτή διοργανώνεται από τον Δήμο Τεμπών-ΔΟΠΑΠΕΠΤ, την Τοπική Κοινότητας Ραψάνης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, Περιφερειακή ενότητα Λάρισας.



Πρόγραμμα
Παρασκευή 29/8/2014
21:00 μ.μ. -Έναρξη εκδήλωσης
-      Χαιρετισμός Δημάρχου Τεμπών κ. Κ. Κολλάτου
-      Καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ραψάνης κ. Γαγάρα Νικόλαου
-      Χαιρετισμός επισήμων
21:30μ.μ. Καλλιτεχνικό πρόγραμμα 2ης Πανδημοτικής γιορτής Δ. Τεμπών , επιμέλεια Β. Κοκουθάκη. Χορευτικά συγκροτήματα του Δ. Τεμπών. Δημοτική  ορχήστρα  του Δρογκούλα Θ. -Σ.Δέλιου

Σάββατο 30/8/2014
 21:00μ.μ. – Έναρξη καλλιτεχνικού προγράμματος με τον Χρ. Παπαδόπουλο (Παιδιά από την Πάτρα ), τον Γιώργο Σαρρή (πρώην Ζιγκ-Ζάγκ ) και την Λουκία Βαλάση, οι οποίοι θα διασκεδάσουν τον κόσμο με λαϊκές και παραδοσιακές μελωδίες

Κυριακή 31/8/2014
18:30 μ.μ. Μουσείο Οίνου κ Αμπέλου Ραψάνης. Πρόποση στους θεούς του Ολύμπου. Παρουσίαση και Γευστική δοκιμή οίνων Ραψάνης.  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.