Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας…

Σκέφτομαι, αισθάνομαι, ελπίζω… Εύχομαι να ονειρευόμαστε με μάτια ανοιχτά, όνειρα με χρώματα του ουράνιου τόξου και με ατέλειωτα ευωδιαστά γιασεμιά. Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας… ό,τι ευχάριστο και αγαπημένο στη ζωή σας! Χαιρετώ σας… Αίγλη Μότσιου.

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Η συναυλία «Ο κόσμος των Κρουστών» την Τετάρτη στην αυλή του Μύλου.



Το «Θεσσαλικό Θέατρο» στα πλαίσια των Καλοκαιρινών εκδηλώσεων 2014, με τίτλο: «Μουσικοθεατρικές Βραδιές», επαναλαμβάνει την ξεχωριστή συναυλία  «Ο κόσμος των Κρουστών». Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ: 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 9.15 μ.μ στο «ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΛΗ».                          

Λίγα λόγια:
…Τα κρουστά είναι τα παλαιότερα όργανα στην ιστορία της ανθρωπότητας. Κρουστά απ' όλο τον κόσμο, σε κάθε συνδυασμό, σε μια επίδειξη εκρηκτικής ενέργειας και απόλυτου συγχρονισμού, θα επιχειρήσουν να απογειώσουν τις αισθήσεις σας και να ξεσηκώσουν τη διάθεσή σας, να σας συμπαρασύρουν είτε παίζοντας δυνατά είτε ψιθυριστά, είτε αυτοσχεδιάζοντας είτε ερμηνεύοντας δημιουργίες από το κλασικό στο σύγχρονο ρεπερτόριο μέχρι το γκόσπελ, από την Ελλάδα στην Αφρική μέχρι τη Βραζιλία. Όλα σχεδόν τα εκπληκτικά όργανα, που αποτελούν το συναρπαστικό κόσμο των κρουστών με τη συμμετοχή πολλών μουσικών και τραγουδιστών θα απολαύσετε σε αυτή τη συναυλία που επιμελείται ο Γιάννης Μακρυγιάννης. Εσείς δεν έχετε να κάνετε τίποτε άλλο παρά να αφεθείτε στη γοητεία τους, να κουνηθείτε στο ρυθμό τους, να ταξιδέψετε στις πατρίδες τους, να μαγευτείτε…

@Η προπώληση των εισιτηρίων (8 € & 5€) γίνεται καθημερινά  εκτός Σαββάτου & Κυριακής από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, στα γραφεία του «Θεσσαλικού Θεάτρου» («Μύλος Παππά» - κεντρικό κτίριο - 2ος όροφος). Πληροφορίες στο τηλ: 2410-533417.   




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.