Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας…

Σκέφτομαι, αισθάνομαι, ελπίζω… Εύχομαι να ονειρευόμαστε με μάτια ανοιχτά, όνειρα με χρώματα του ουράνιου τόξου και με ατέλειωτα ευωδιαστά γιασεμιά. Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας… ό,τι ευχάριστο και αγαπημένο στη ζωή σας! Χαιρετώ σας… Αίγλη Μότσιου.

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Μουσική εκδήλωση στον αρχαιολογικό χώρο του «Αρχαϊκού Ναού Απόλλωνα» στη Μητρόπολη Καρδίτσας.


Η ΛΔ΄ ΕΠΚΑ διοργανώνει και φέτος μουσική εκδήλωση με τη φιλική συμμετοχή του τοπικού καλλιτεχνικού συνόλου «Gravity» στον αρχαιολογικό χώρο του αρχαϊκού ναού του Απόλλωνα στη Μητρόπολη Καρδίτσας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Αυγούστου στις 20:30 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν και να ξεναγηθούν στον αρχαιολογικό χώρο κάτω από τον νυχτερινό έναστρο ουρανό και να σιγοτραγουδήσουν ελληνικά τραγούδια από το χώρο της λεγόμενης «έντεχνης μουσικής», αλλά και ξένα τραγούδια σύγχρονα, μαζί και πιο κλασικές ροκ μπαλάντες, κυρίως σε ακουστικές διασκευές με τη συνοδεία των μουσικών του συγκροτήματος Gravity: Φωνή Μύριαμ Κοτρώτσιου, Κιθάρα, φωνή Λεωνίδας Αθανασούλας, Πλήκτρα, Κιθάρα Γιάννης Γρηγορίου και Βιολί Χριστίνα Γρηγορίου.

Το προσωπικό της ΛΔ΄ΕΠΚΑ μας προσκαλεί να αποχαιρετήσουμε μελωδικά το φετινό καλοκαίρι με σκηνικό τα αρχαία λείψανα ενός από τους σπουδαιότερους και αρχαιότερους ναούς της χώρας μας, μέσα σ’ ένα τοπίο μοναδικής φυσικής ομορφιάς μόλις λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Καρδίτσας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.