Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας…

Σκέφτομαι, αισθάνομαι, ελπίζω… Εύχομαι να ονειρευόμαστε με μάτια ανοιχτά, όνειρα με χρώματα του ουράνιου τόξου και με ατέλειωτα ευωδιαστά γιασεμιά. Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας… ό,τι ευχάριστο και αγαπημένο στη ζωή σας! Χαιρετώ σας… Αίγλη Μότσιου.

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Θέατρο: Ζωρζ Νταντέν ή ο ανύπαρκτος Σύζυγος του Μολιέρου, στο «Θέατρο Τεχνών».

Mε την ξεκαρδιστική κωμωδία του Μολιέρου Ζωρζ Νταντέν ή ο ανύπαρκτος Σύζυγος σε μια σύγχρονη διασκευή: κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, στις 9 μ.μ, η Κεντρική Σκηνή του «Θεάτρου Τεχνών».

Επί σκηνής, ξετυλίγονται, με κινηματογραφική ταχύτητα, πολλές  κωμικές και ξεκαρδιστικές καταστάσεις, με βασικό «καμβά» πάντα, τον αταίριαστο, υποκριτικό γάμο ενός νεόπλουτου, ταπεινής καταγωγής υπερήλικα, με την πανέμορφη και πολύ ζωηρή, κόρη, ενός ξεπεσμένου οικονομικά, φαντασμένου, ζεύγους Αριστοκρατικής καταγωγής.

Μια παράσταση που πολύ ευχάριστα θα παρακολουθήσει και θα διασκεδάσει με τις τραγελαφικές της καταστάσεις όλη η  οικογένεια.

Οι παραστάσεις θα παίζονται για την χειμερινή σεζόν, των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς και θα δίνονται κάθε: Παρασκευή και Σάββατο στις 9 το βράδυ και κάθε Κυριακή στις 7 το απόγευμα.

Στοιχεία της παράστασης:
Σκηνοθεσία: Λαζ. Κυριακίδη - Δημ.Φωτίου.
Σκηνικά: Στ.Μπουρλής.
Κοστούμια: Ελ.Ψύρρα (επιμέλεια: Β.Καταραχιά - Ε.Τριανταφύλλου).

Οι τιμές των εισιτηρίων, είναι προσιτές για όλους, κανονικό: 8 € και για Μαθητές - Φοιτ. & Ανέργους: 5 €.

Παράλληλα με τις παραστάσεις της «Κεντρικής Σκηνής, του «Θεάτρου Τεχνών», κανονικά δίνονται και οι οργανωμένες παραστάσεις της «Παιδικής-Νεανικής Σκηνής» με τα Σχολεία της Λάρισας και του Νομού, με την πρωτοφανή, επιτυχία της, την υπέροχη κωμωδία, για Παιδιά, του κλασσικού αριστουργήματος του Θερβάντες: «Δον Κιχώτης». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.