Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας…

Σκέφτομαι, αισθάνομαι, ελπίζω… Εύχομαι να ονειρευόμαστε με μάτια ανοιχτά, όνειρα με χρώματα του ουράνιου τόξου και με ατέλειωτα ευωδιαστά γιασεμιά. Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας… ό,τι ευχάριστο και αγαπημένο στη ζωή σας! Χαιρετώ σας… Αίγλη Μότσιου.

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου στηρίζει τη διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Επιστημονικών Ταινιών της Αθήνας συμμετέχοντας με Θεματική Έκθεση Βιβλίου Επιστήμης και Επιστημονικής Φαντασίας.

Ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β) στηρίζοντας την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Επιστημονικών Ταινιών της Αθήνας, που πραγματοποιείται φέτος για έβδομη συνεχή χρονιά, συμμετέχει με Θεματική Έκθεση Βιβλίου Επιστήμης και Επιστημονικής Φαντασίας.

Μία συνάντηση των φίλων του κινηματογράφου με τους φίλους του βιβλίου και αντίστροφα στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος, ανατροφοδοτώντας μία σχέση στενή ανάμεσα σε δύο Τέχνες που πολύ συχνά η μία αποτελεί πηγή έμπνευσης της άλλης.

Συμμετέχουν οι εκδοτικοί οίκοι: ΑΓΓΕΛΑΚΗ, ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ, ΑΙΟΛΟΣ, ΑΛΦΕΙΟΣ, ΑΡΣΕΝΙΔΗ, ΑΡΧΕΤΥΠΟ, ΔΩΔΩΝΗ, ΙΑΜΒΛΙΧΟΣ, ΚΑΤΟΠΤΡΟ, ΜΑΚΡΗ, ΜΟΤΙΒΟ-ΤΟΠΟΣ, ΜΕΔΟΥΣΑ/ΣΕΛΑΣ, ΝΙΚΑΣ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ, ΤΡΑΥΛΟΣ, SEΛINI, ΧΑΖΗΛΑΚΟΣ.

Η έκθεση ξεκινά από σήμερα  Δευτέρα 28 Οκτωβρίου έως την Τρίτη 5 Νοεμβρίου στην Ταινιοθήκη της Ελλάδας, Ιερά οδός 48 και Μεγάλου Αλεξάνδρου 134-136 καθημερινά 18:00-22:00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.