Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας…

Σκέφτομαι, αισθάνομαι, ελπίζω… Εύχομαι να ονειρευόμαστε με μάτια ανοιχτά, όνειρα με χρώματα του ουράνιου τόξου και με ατέλειωτα ευωδιαστά γιασεμιά. Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας… ό,τι ευχάριστο και αγαπημένο στη ζωή σας! Χαιρετώ σας… Αίγλη Μότσιου.

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Θέατρο: «Η Παράσταση Αρχίζει… Τώρα.!!!» στη παιδική σκηνή του Θεσσαλικού Θεάτρου.



H «ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ» του «Θεσσαλικού Θεάτρου», για τη φετινή Χειμερινή περίοδο 2014, θα παρουσιάσει το έργο για παιδιά του Πασχάλη Τσαρούχα: «Η  Παράσταση  Αρχίζει…Τώρα.!!!» Οι παραστάσεις θα κάνουν έναρξη τo Σάββατο 8 Μαρτίου  2014, στο «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ - Ο.Υ.Η.Λ» και θα συνεχίσουν να δίνονται μέχρι τις αρχές Απριλίου.
Όπως πάντα, θα φιλοξενηθούν τα Σχολεία της Λάρισας και του Νομού, με πρωϊνές οργανωμένες παραστάσεις, που θα δίνονται από τη Δευτέρα έως και την Παρασκευή, σε ώρες που θα προγραμματίσουν  από κοινού οι κύριοι Διευθυντές των Σχολείων και η υπεύθυνη οργάνωσης του «Θεσσαλικού Θεάτρου».  Αυτές οι παραστάσεις άλλωστε, είναι  και ένας από τους στόχους του «Θεσσαλικού Θεάτρου». Η τιμή του εισιτηρίου για κάθε μαθητή, θα είναι 5 Ευρώ.
Η παράσταση φυσικά θα έχει όπως κάθε φορά, την σφραγίδα ποιότητας και καλλιτεχνικής αισθητικής  που διακρίνει τις παραστάσεις του «Θεσσαλικού Θεάτρου».                           

   Λίγα λόγια για το έργο:
 «…Μη φοβάσαι μικρή μου Λιλάντα!... Θα σε δέσω στη μια μου τιράντα! Για να μην πληγωθείς, αν τυχόν χρειαστείς…»
…τραγουδάει ο «Αρχοντίνος της Πάτρας», ο γενναίος Ιππότης, στην «μικρή Λιλάντα», την κούκλα από την Πρέβεζα. Η κοινή τους περιπλάνηση μετά από μια τυχαία συνάντηση, με στόχο να ξαναβρούν τους χαμένους από χρόνια γονείς τους, ποτίζει την σχέση τους με συντροφικότητα, αλληλεγγύη…μια ζεστή ματιά στην ώρα της ανάγκης. Μ’ εκείνα τα  απλά που χρειάζεται ο άνθρωπος, κάθε άνθρωπος, ειδικά στις δύσκολες ημέρες των καιρών μας…»  Ένας ύμνος στην Αγάπη, την Αλληλεγγύη και την Συντροφικότητα, σαν παρακαταθήκη αισιοδοξίας για το 2014.

Συντελεστές παράστασης:
ΚΕΙΜΕΝΟ - ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Πασχάλης Τσαρούχας.  ΜΟΥΣΙΚΗ: Σπύρος Καβαλιεράτος  ΣΚΗΝΙΚΟ: Πασχάλης Τσαρούχας  ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Νικολέττα Καϊση.   
Τους ρόλους ερμηνεύουν οι ηθοποιοί: Ασπασία Κοκόση,  Χάρης Φλέουρας, Ζωή Μουκούλη, Χρήστος Χαλβατζάρας,  Βασίλης Γιαβρής, Λίνα Νούτσου, Δημήτρης Τσατσανάκος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.