Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας…

Σκέφτομαι, αισθάνομαι, ελπίζω… Εύχομαι να ονειρευόμαστε με μάτια ανοιχτά, όνειρα με χρώματα του ουράνιου τόξου και με ατέλειωτα ευωδιαστά γιασεμιά. Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας… ό,τι ευχάριστο και αγαπημένο στη ζωή σας! Χαιρετώ σας… Αίγλη Μότσιου.

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Ξενάγηση στην περιοδική έκθεση «Μύρτις: πρόσωπο με πρόσωπο με το παρελθόν» στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καρδίτσας.



Με αφορμή την νέα εικαστική έκθεση με τίτλο: «η Μύρτις εμπνέει…», η οποία φιλοξενείται στην Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας στα πλαίσια της περιοδικής έκθεσης «Μύρτις: πρόσωπο με πρόσωπο με το παρελθόν» του Αρχαιολογικού Μουσείου Καρδίτσας και θα εγκαινιαστεί την προσεχή Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014, η ΛΔ΄ Εφορεία Προϊστορικών & Κλασικών Αρχαιοτήτων σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την οργανωμένη ξενάγηση που θα πραγματοποιηθεί από τον εμπνευστή και έναν από τους κυριότερους συντελεστές της έκθεσης, τον επίκουρο καθηγητή κ. Μανώλη Παπαγρηγοράκη, το Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καρδίτσας. Ο αριθμός των θέσεων για την ξενάγηση είναι περιορισμένος, γι’ αυτό είναι απαραίτητη η κράτηση στα τηλέφωνα του Αρχαιολογικού Μουσείου Καρδίτσας. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος και επισκεψιμότητας η διάρκεια της έκθεσης παρατείνεται μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2014. H έκθεση είναι προσαρμοσμένη για άτομα με προβλήματα όρασης και ακοής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.