Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας…

Σκέφτομαι, αισθάνομαι, ελπίζω… Εύχομαι να ονειρευόμαστε με μάτια ανοιχτά, όνειρα με χρώματα του ουράνιου τόξου και με ατέλειωτα ευωδιαστά γιασεμιά. Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας… ό,τι ευχάριστο και αγαπημένο στη ζωή σας! Χαιρετώ σας… Αίγλη Μότσιου.

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Πεζοπορία στη φύση από τον Αγιόκαμπο στο Πολυδένδρι, διοργανώνει ο Ορειβατικός Σύλλογος Λάρισας, την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016.

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Λάρισας (ΕΟΣ) διοργανώνει πεζοπορία στη φύση από τον Αγιόκαμπο στο Πολυδένδρι με ενδιάμεσες στάσεις θρησκευτικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος στις εκκλησίες Παναγιάς και Προφήτη Ηλία, την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016.

Αυτή η ήπιας μορφής ανάβασης, ενδείκνυται για «πρωτάκια», φίλους της φύσης και του πολιτισμού, που επιθυμούν να λάβουν μέρος σε μία ορειβατική εξόρμηση και να γνωρίσουν την συναδέλφωση  και την αλληλεγγύη που ενώνει τους ορειβάτες και τους φίλους του Ορειβατικού Συλλόγου.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 2410.535097 - 2410.533886 Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 20:30 έως τις 22:00.
Αγιόκαμπος
Διαβάστε επίσης:
*Σκήτη, παιχνίδια σε μπλε και πράσινο, της Αίγλης Μότσιου.

*Το γραφικό Σκλήθρο με τις ειδυλλιακές παραλίες του, της Αίγλης Μότσιου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.