Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας…

Σκέφτομαι, αισθάνομαι, ελπίζω… Εύχομαι να ονειρευόμαστε με μάτια ανοιχτά, όνειρα με χρώματα του ουράνιου τόξου και με ατέλειωτα ευωδιαστά γιασεμιά. Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας… ό,τι ευχάριστο και αγαπημένο στη ζωή σας! Χαιρετώ σας… Αίγλη Μότσιου.

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Θέατρο: Περπατώ εις το Δάσος της Στέλλας Μιχαηλίδου από το Συνεργείο Μουσικού Θεάτρου.

Το Συνεργείο Μουσικού Θεάτρου (ΣΜουΘ) σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, παρουσιάζει το ανατρεπτικό παραμύθι της Στέλλας Μιχαηλίδου «Περπατώ εις το δάσος» για μικρούς και μεγάλους στο Θέατρο ΟΥΗΛ από την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου στις 11:30 π.μ.

Η Στέλλα Μιχαηλίδου δημιούργησε με χιούμορ, ευαισθησία και ευρηματικότητα, ένα διακειμενικό παραμύθι, παίζοντας με τις εποχές και τη σύγχρονη πραγματικότητα! Το «Περπατώ εις το δάσος» είναι ένα μοναδικό ταξίδι σε γνωστά κλασικά παραμύθια. Η Κοκκινοσκουφίτσα μαζί με «γνωστούς αγαπημένους ήρωες» περιπλέκεται σε «περιπέτειες άγνωστες», αποδεικνύοντας τη γενναιότητα της! «Περπατώντας εις το δάσος» θα αντιμετωπίσει παρεξηγήσεις, απρόοπτα, αλλά και τους ίδιους τους φόβους της. Θα μείνει μόνη πολλές φορές, θα δώσει το πρώτο της φιλί, θα χάσει την ελευθερία της κι όπως κάθε παιδί, θα προσπαθήσει να ανακαλύψει ποια πραγματικά είναι και πού ανήκει, όταν όλοι «την μπερδεύουν και την παιδεύουν»!
Η ομάδα του Συνεργείου Μουσικού Θεάτρου
αποτελείται από νέους καλλιτέχνες που συνεργάζονται και ερευνούν τις παραστατικές τέχνες, τη δημιουργική συνύπαρξή τους και την εκπαιδευτική τους αξία. Η ομάδα δουλεύει και επικοινωνεί με παιδιά, εφήβους και νέους μέσω δημιουργικών εργαστηρίων, αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία και χτίζοντας τη δική της μεθοδολογία. Το Περπατώ εις το δάσος είναι ένα έργο που ανταποκρίνεται απόλυτα στους στόχους της ομάδας, συνδυάζοντας την υποκριτική με τη σωματική έκφραση, το χορό και τη μουσική, δημιουργώντας ένα σύνθετο παιχνίδι!

Συντελεστές: Σκηνοθεσία-Χορογραφία: Δέσποινα Μπουνίτση. Μουσική: Κώστας Βόμβολος. Εικαστική επιμέλεια: Ήβη Σαμαρά. Μουσική διδασκαλία: Φίλιππος Ζούκας. Τεχνική υποστήριξη: Στέφανος Πάλλας. Ερμηνεύουν: Χριστίνα Γκαργκινούδη, Κατερίνα Λιαποπούλου, Αποστόλης Λύγδας. Κατερίνα Μπέκου, Θανάσης Σαλιαμπούχος.

Παραστάσεις
Οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου στο θέατρο ΟΥΗΛ (Α. Γαζή & Κουμουνδούρου). Παραστάσεις για το κοινό 1, 8, 15 Φεβρουαρίου & 1 Μαρτίου στις 11.30 το πρωί. Δευτέρα - Παρασκευή (πρωί) : για σχολεία και οργανωμένες ομάδες.
Για σχολεία που βρίσκονται εκτός Λάρισας και δυσκολεύονται να μεταφέρουν τους μαθητές στο χώρο των παραστάσεων, υπάρχει η δυνατότητα η παράσταση να πραγματοποιηθεί στο σχολείο, κατόπιν συνεννόησης.
Τιμή εισιτηρίου: 3 ευρώ για σχολεία και οργανωμένες ομάδες και 5 ευρώ για το κοινό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.