Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας…

Σκέφτομαι, αισθάνομαι, ελπίζω… Εύχομαι να ονειρευόμαστε με μάτια ανοιχτά, όνειρα με χρώματα του ουράνιου τόξου και με ατέλειωτα ευωδιαστά γιασεμιά. Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας… ό,τι ευχάριστο και αγαπημένο στη ζωή σας! Χαιρετώ σας… Αίγλη Μότσιου.

Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

«Λαϊκοί βάρδοι της Θεσσαλικής Γής» την Τετάρτη 16 Ιουλίου στην «Αυλή του Μύλου»

Μετά τις 2 επιτυχημένες βραδιές που διοργάνωσε το «Θεσσαλικό Θέατρο» στην «Αυλή του Μύλου», σειρά έχει η συναυλία «Λαϊκοί βάρδοι της Θεσσαλικής Γής» την Τετάρτη 16 Ιουλίου – ώρα 9.15 μ.μ.
Στη συναυλία θα ακουστούν μερικά από τα σημαντικότερα τραγούδια μεγάλων συνθετών του λαϊκού μας  τραγουδιού που κατάγονται από την Θεσσαλία.

Ο Βασίλης Τσιτσάνης, Απόστολος Καλδάρας, Κώστας Βίρβος, Γιώργος Σαμολαδάς, γεννήθηκαν στα Τρίκαλα, ο στιχουργός Χρήστος Κολοκοτρώνης μεγάλωσε στη Γλυκομηλιά Τρικάλων. Ο Μπάμπης Μπακάλης στα Κανάλια Καρδίτσας, ο Θόδωρος Δερβενιώτης στη Ζαγορά του Βόλου και ο στιχουργός Αλέκος Γκούβερης στη Λάρισα.

Στη Λαϊκή κομπανία παίζουν οι σπουδαίοι μουσικοί: Βαγγέλης Τσιαπλές (Μπουζούκι), ο Σπύρος Καβαλιεράτος (κιθάρα) ο Κώστας Ταμβακάς, ο Γιάννης Μακρυγιάννης (κρουστά), ο Κώστας Αρσένης, ο Μανώλης Ντάλλας, και ο Πέτρος Παππάς. Θα τραγουδήσουν ο Αλέξανδρος Τσιωνάς και η Αντωνία Βισβίκη.

Το πρόγραμμα με κάποια σχόλια θα παρουσιάσει ο Κώστας Τσιάνος.

Θα είναι  μια σημαντική βραδιά με μουσική και τραγούδια των μεγάλων Θεσσαλών δημιουργών, που θα πάρουν μια ξεχωριστή διάσταση στον ατμοσφαιρικό χώρο του Θεάτρου «Αυλή του Μύλου».


Η προπώληση των εισιτηρίων άρχισε και κρατήσεις θέσεων γίνονται και στο τηλέφωνο:  2410-533417, τις ημέρες και ώρες της λειτουργίας των δημόσιων γραφείων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.