Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας…

Σκέφτομαι, αισθάνομαι, ελπίζω… Εύχομαι να ονειρευόμαστε με μάτια ανοιχτά, όνειρα με χρώματα του ουράνιου τόξου και με ατέλειωτα ευωδιαστά γιασεμιά. Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας… ό,τι ευχάριστο και αγαπημένο στη ζωή σας! Χαιρετώ σας… Αίγλη Μότσιου.

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Περιφέρειας Θεσσαλίας, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο και το Επιμελητήριο Λάρισας, στην Πλατεία Ταχυδρομείου.

Για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται η μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή της Περιφέρειας Θεσσαλίας, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο και το Επιμελητήριο Λάρισας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014, στις 11:30 στην Πλατεία Ταχυδρομείου. Αυτό έγινε γνωστό σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας.

Την εκδήλωση θα ανοίξουν τα μουσικά σύνολα του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας, με χριστουγεννιάτικες μουσικές απ’ όλο τον κόσμο και θα ακολουθήσει μεγάλο παιδικό πάρτι με τη συμμετοχή των συντελεστών του Θεάτρου Δρόμου(με ζογκλέρ, μάγους, ξωτικά και ξυλοπόδαρους). Στο τέλος της γιορτής, θα μοιραστούν δώρα σε όλα τα παιδιά, μέσα από ομαδικό παιχνίδι και χριστουγεννιάτικα δρώμενα.

Όπως ανέφερε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός: «Για τρίτη χρονιά, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Για άλλη μια χρόνια το Επιμελητήριο, ο Εμπορικός Σύλλογος και η Περιφέρεια Θεσσαλίας συνδιοργανώνουν με την συμμέτοχη των συντελεστών του θεάτρου του δρόμου, μια παιδική γιορτή. Την Κυριακή στις 11:30, στην Πλατεία Ταχυδρομείου α Άγιος Βασίλης, ξωτικά, ζογκλέρ, ξυλοπόδαροι, και το Σύγχρονο Ωδείο θα δημιουργήσουν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα, ενώ θα υπάρχουν πολλά δώρα για τα παιδιά. Κάνουμε ότι είναι δυνατόν, για να μπορέσουμε σε μια δύσκολη χρονική στιγμή να δώσουμε χαρά στα παιδιά, να νιώσουμε τα Χριστούγεννα, τα οποία φέτος είναι λίγο ιδιότυπα και να δημιουργήσουμε μια γιορτινή ατμόσφαιρα που θα τονώσει και την αγορά, αλλά προπάντων την αυτοπεποίθηση μικρών και μεγάλων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για την βοήθεια αυτή».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Γιώργος Τσιαπλές σημείωσε τα εξής: «Η συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας συνεχίζεται για μια ακόμα χρονιά. Φέτος έχουμε μεγαλύτερη συμμετοχή φορέων καθώς συμμετέχει και το Επιμελητήριο και ο Εμπορικός Σύλλογος και η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών, που θα προσφέρει γλυκά στον κόσμο. Φέτος έχουμε και περισσότερα δώρα για τα παιδιά, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα Χριστούγεννα είναι κατεξοχήν γιορτή για τα παιδιά και το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτά είναι να τους δώσουμε σε αυτήν την δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία, λίγη χαρά. Εμείς από την πλευρά μας καλούμε τους γονείς να είναι με τα παιδιά τους στην πλατεία, να ακούσουν τις μουσικές του κόσμου, να διασκεδάσουν με τους συντελεστές του θεάτρου δρόμου και να δημιουργήσουμε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα».


Παρόντες στη συνέντευξη τύπου ήταν ακόμα οι αντιπεριφερειάρχες κ. Δημήτρης Παπαδημόπουλος και κα Μαρία Μαμάρα, ο γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου κ. Κώστας Βαλιώτης και το μέλος του Δ.Σ. κα Λένα Λιάγκουρα, καθώς και οι κυρίες Άντα Σαρτζή και Δήμητρα Μπαράτση από την Art Fools.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.