Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας…

Σκέφτομαι, αισθάνομαι, ελπίζω… Εύχομαι να ονειρευόμαστε με μάτια ανοιχτά, όνειρα με χρώματα του ουράνιου τόξου και με ατέλειωτα ευωδιαστά γιασεμιά. Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας… ό,τι ευχάριστο και αγαπημένο στη ζωή σας! Χαιρετώ σας… Αίγλη Μότσιου.

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Η Φαύστα επανέρχεται…

Μέχρι την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου καθημερινά εκτός Δευτέρας, το βράδυ στις 9.15, στο Θέατρο «Αυλή του Μύλου» στη Λάρισα, θα αρχίσουν να δίνονται οι τελευταίες παραστάσεις του «Θεσσαλικού Θεάτρου» με την θρυλική  «Φαύστα» του  Μπόστ.
 Η παράσταση που σκηνοθέτησε ο Κώστας Τσιάνος περιόδευσε σε πολλές πόλεις και στην Αθήνα με ιδιαίτερη καλλιτεχνική επιτυχία. Στις παραστάσεις των Αθηνών δόθηκε η ευκαιρία να δουν την «Φαύστα» πολλές προσωπικότητες του θεάτρου: Ηθοποιοί, σκηνοθέτες, σκηνογράφοι, δημοσιογράφοι και κριτικοί του θεάτρου. Τα σχόλια ήταν ενθουσιαστικά και πολλοί είπαν - μαζί μ’ αυτούς και ο Κώστας Γεωργουσόπουλος - ότι η Φαύστα του «Θεσσαλικού θεάτρου» είναι η καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη παράσταση του καλοκαιριού.
Για τις τελευταίες παραστάσεις στο θέατρο «Αυλή του Μύλου», το εισιτήριο θα είναι για όλους μόνο 8 ευρώ. Έτσι θα δοθεί η ευκαιρία σε περισσότερους θεατές να παρακολουθήσουν την ξεκαρδιστική κωμωδία του Μπόστ. Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι η είσοδος για τους θεατές, αυτή τη φορά, θα γίνεται από την οδό Γεωργιάδου 53, αφού οι εργασίες διαμόρφωσης του αύλειου χώρου του «Μύλου του Παππά» έχουν προχωρήσει.
 Για τις τελευταίες παραστάσεις της «Φαύστας» ισχύουν επίσης και εισιτήρια του Ο.Γ.Α. για τους δικαιούχους.
Θα πρέπει να τονιστεί και πάλι ότι στην επιτυχία της παράστασης, εκτός από τον σκηνοθέτη και χορογράφο Κώστα Τσιάνο, συνέβαλαν οι ηθοποιοί: Νικολέττα  Βλαβιανού, Πάνος Σταθακόπουλος, Σταύρος Νικολαϊδης, Μαίρη Σαουσοπούλου, Βασίλης Γιαβρής, Ηλίας Μπερμπέρης  και ο Χάρης Φλέουρας, που με την ερμηνεία του στο ρόλο του «Ριτσάκι» απέσπασε διθυραμβικές κριτικές.
Την μουσική επιμελήθηκε ο Σπύρος Καβαλλιεράτος, τα σκηνικά ο Θάνος Καρώνης. Και βοήθησε χορογραφικά η εξαίρετη χορογράφος Νίκη Τηγανιτάκη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.