Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας…

Σκέφτομαι, αισθάνομαι, ελπίζω… Εύχομαι να ονειρευόμαστε με μάτια ανοιχτά, όνειρα με χρώματα του ουράνιου τόξου και με ατέλειωτα ευωδιαστά γιασεμιά. Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας… ό,τι ευχάριστο και αγαπημένο στη ζωή σας! Χαιρετώ σας… Αίγλη Μότσιου.

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Με φόντο το φεγγάρι στον Αρχαϊκό Ναό του Απόλλωνα στην Μητρόπολη.


Mε φόντο
     το φεγγάρι

“δεν έκανα ταξίδια μακρινά…γιατί έχει πανσέληνο απόψε κι είναι....ωραία χρόνια...χρόνια σαν βροχή...στα σοκάκια τα παλιά, δεν την βρίσκω πουθενά...κι είμαστε ακόμη ζωντανοί, στη σκηνή…με…τυφλές ελπίδες, αφού δεν ξέρω…πόσο σ'αγαπώ...σ'αγαπώ σαν αμαρτία και…θέλω κοντά σου να μείνω....”


Η ΛΔ΄ Εφορεία Προϊστορικών & Κλασικών Αρχαιοτήτων για μία ακόμα χρονιά διοργανώνει μια αξιόλογη μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στην Αυγουστιάτικη Πανσέληνο,  την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013 στις 21:30 στον Αρχαϊκό Ναό του Απόλλωνα στην Μητρόπολη με ελεύθερη είσοδο.

«Κάτω από το γοητευτικό σεληνόφως θα περιπλανηθούμε σε μουσικά μονοπάτια με ελληνικές διαχρονικές μελωδίες από το μουσικό σχήμα ΑΠΟΗΧΟΣ και συνοδεία στο τραγούδι τους: Άρη Φαλιάγκα & Ρίτσα Πέτσα.
Φιλική συμμετοχή νεανικό σύνολο με ελληνικά ροκ τραγούδια. Τέλος στην εκδήλωση συμμετέχει με δρώμενο έκπληξη και ο Ποδηλατικός Όμιλος Καρδίτσας.
Σας περιμένουμε λοιπόν να ταξιδέψουμε μουσικά, να απολαύσουμε μια βραδιά χαράς πλάι στις αρχαιότητες του τόπου μας και γιατί όχι να ονειρευτούμε σε πείσμα των δύσκολων καιρών με φόντο την πιο διάσημη πανσέληνο του χρόνου.
Για όσους επιθυμούν, ο αρχαιολογικός χώρος θα είναι ανοικτός για το κοινό από τις 20:00 για ξενάγηση και γνωριμία με τον ναό του Απόλλωνα από το προσωπικό της Εφορείας μας»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.