Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας…

Σκέφτομαι, αισθάνομαι, ελπίζω… Εύχομαι να ονειρευόμαστε με μάτια ανοιχτά, όνειρα με χρώματα του ουράνιου τόξου και με ατέλειωτα ευωδιαστά γιασεμιά. Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας… ό,τι ευχάριστο και αγαπημένο στη ζωή σας! Χαιρετώ σας… Αίγλη Μότσιου.

Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Θέατρο: «Η ποντικοπαγίδα» της Αγκάθα Κρίστι από την Ερασιτεχνική Σκηνή «Ανδρέας Τσατσαρής»

Μετά την μεγάλη επιτυχία της παράστασης «Οι κληρονόμοι της Καλλιρρόης», η Ερασιτεχνική Θεατρική Σκηνή «Ανδρέας Τσατσαρής», συνεχίζει την δράση της, με το κλασσικό πλέον έργο «Η ποντικοπαγίδα» της Αγκάθα Κρίστι, στο αμφιθέατρο του 6ου Λυκείου στη Νεάπολη.

Να σημειώσουμε πως το αριστούργημα της μεγάλης Αγγλίδας δημιουργού, παίζεται συνεχώς (!) χωρίς καμία διακοπή, για πάνω από 60 χρόνια στο Λονδίνο και σε άλλες πόλεις του κόσμου.

Πρόκειται για μία αστυνομική περιπέτεια μυστηρίου, με συνεχείς ανατροπές στην εξέλιξη και την πλοκή της, μέχρι να φτάσουμε στην συγκλονιστική αποκάλυψη στο τέλος του έργου, το οποίο αναμένεται να κρατήσει με κομμένη ανάσα τους θεατές, έως το τελευταίο του λεπτό.
Τη σκηνοθεσία έχει επιμεληθεί η γνωστή στο Λαρισινό κοινό, Χρυσούλα Χρήστου, στην πρώτη συνεργασία της με την Ερασιτεχνική Σκηνή, το ομολογουμένως εντυπωσιακό σκηνικό, δημιούργησε ο επί εικοσαετία και πλέον σκηνογράφος της Σκηνής, Γιάννης Γεωργιάδης και την θαυμάσια – υποβλητική - μουσική συνέθεσε η από πέρυσι συνεργάτης του σχήματος, Λαρισαία συνθέτης, Βιργινία Καραγιώργου.

Τους ρόλους ερμηνεύουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί της Σκηνής, Σοφία Βαναριώτη, Μαρία Μπούρμπουλα, Χρήστος Ορκόπουλος, Παναγιώτα Τσιανογιάννη, Γιάννης Τσιάτσιος, Δημήτρης Χασάπης, Κώστας Χατζηστεργίου και Γιάννης Χλόπτσιος.
Οι παραστάσεις ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες και συνεχίζονται σήμερα Σάββατο 16 Μαΐου, αύριο Κυριακή 17, 21, 22, 23, και 24 Μαΐου, στις 21:00, στον ίδιο χώρο.

Τιμή Εισιτηρίου 3€, για τους ανέργους και τα παιδιά η είσοδος είναι Δωρεάν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.