Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας…

Σκέφτομαι, αισθάνομαι, ελπίζω… Εύχομαι να ονειρευόμαστε με μάτια ανοιχτά, όνειρα με χρώματα του ουράνιου τόξου και με ατέλειωτα ευωδιαστά γιασεμιά. Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας… ό,τι ευχάριστο και αγαπημένο στη ζωή σας! Χαιρετώ σας… Αίγλη Μότσιου.

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Θέατρο: Τα εφτά μπισκότα σήμερα και αύριο στο Stage Λάρισας.



Μια θεατρική BARάσταση που έγραψαν και παίζουν οι Μάκης Πάπαδημητράτος & Βαγγέλης Αλεξανδρής και την σκηνοθετεί ο Δημήτρης Τιμπιλής, σήμερα Τετάρτη 14 και αύριο Πέμπτη 15 Νοεμβρίου στο Stage, να ταράξει για δύο βραδιές τα νερά της Λάρισας. Μια κωμωδία με οκτώ χαρακτήρες που ερμηνεύονται από δυο ηθοποιούς.

Λίγα λόγια για την υπόθεση:
Δυο ξαδέλφια πρέπει να φέρουν σε πέρας μια πρωτόγνωρη γι' αυτούς αποστολή, προκειμένου να βοηθήσουν τον θείο και ευεργέτη τους, που βρίσκεται σε δύσκολη στιγμή και τους χρειάζεται. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να κάνουν ένα ταξίδι, μέχρι την Λάρισα και την Θεσσαλονίκη. Σε αυτό το ταξίδι όμως, θα ζήσουν τόσες περιπέτειες που μετά από αυτές, θα αλλάξει η ζωή τους...

Κοστούμια: Ομάδα Boudoir, κινησιολογία: Ιωάννα Βασιλακοπούλου, μουσική επιμέλεια: Βαγγέλης Λυμπουρίδης, φωτισμοί: Κώστας Κωστόπουλος, χειριστής κονσόλας: Αλέξανδρος Σωμαράκης.

Παραστάσεις: σήμερα Τετάρτη 14/11 και αύριο Πέμπτη 15/11, ώρα 21.30, Stage (Ήρας και Φιλίππου 8, Λάρισα). Είσοδος 10 ευρώ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.