Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας…

Σκέφτομαι, αισθάνομαι, ελπίζω… Εύχομαι να ονειρευόμαστε με μάτια ανοιχτά, όνειρα με χρώματα του ουράνιου τόξου και με ατέλειωτα ευωδιαστά γιασεμιά. Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας… ό,τι ευχάριστο και αγαπημένο στη ζωή σας! Χαιρετώ σας… Αίγλη Μότσιου.

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Αγάπη είναι…

Πεποίθησή μου είναι ότι «ο κάθε άνθρωπος είναι ιδιαίτερος και μοναδικός, ο καθένας και η καθεμία από εμάς είναι μία ξεχωριστή, μοναδική, πολύ ιδιαίτερη ψυχή και αξίζουμε πολύ περισσότερο απ’ όσο πιστεύουμε, αξίζουμε τα καλύτερα!!!» Αυτό πρέπει να το λέμε συνέχεια στον εαυτό μας και στους αγαπημένους μας ανθρώπους.

Το καλοκαιράκι «έρχεται» για να χαρούμε και όχι για να τυραννήσουμε στον εαυτό μας. Αξία έχει να «δουλεύουμε» εσωτερικά και απλά να προσέχουμε την εξωτερική μας εμφάνιση.

Κορίτσια και Αγόρια σοφό και καλό είναι να θαυμάζουμε την εσωτερική  επένδυση ενός ανθρώπους και τη φυσική ομορφιά του παρά το «άδειο, σοφατισμένο πλαστικό»!

Να επιδιώκουμε να βρούμε έναν ενδιαφέροντα άνθρωπο ως συνοδοιπόρο στη ζωή και όχι ένα «τρόπαιο» για επίδειξη. Αυτό το τρόπαιο δε θα μας αυξήσει τις μετοχές μας στο κοινωνικό χρηματιστήριο…!

Είναι λυπητερό και συνάμα (για μένα) τραγικό να είναι αυτός ο στόχος οποιοδήποτε ανθρώπου…

Τα δικά μου πρότυπα είναι οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ με εσωτερική ομορφιά και με στοιχειώδη εξωτερική ευπρέπεια. Είναι οι όμορφοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ που «γυμνάζουν» το νου, προσέχουν τη «διατροφή» της ψυχής, που το χαμόγελό τους φωτίζει τα μάτια τους και ευφραίνει τη καρδιά του συνανθρώπου.

Αγαπάμε τη μοναδικότητά μας, αγαπάμε τη μοναδικότητα του συνανθρώπου, χαιρόμαστε τη κάθε στιγμή με αγαπημένους μας ανθρώπους/συνοδοιπόρους στη ζωή!

Η ΑΓΑΠΗ είναι ο θαυματουργικός ορός για την ομορφιά του ανθρώπου!!!



@ Η φωτογραφία είναι από τον προαύλιο χώρο της Ι.Μ. Αγίων Αναργύρων, 3ο χλμ Αγιάς προς Αγιόκαμπο, Δήμο Αγιάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.