Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας…

Σκέφτομαι, αισθάνομαι, ελπίζω… Εύχομαι να ονειρευόμαστε με μάτια ανοιχτά, όνειρα με χρώματα του ουράνιου τόξου και με ατέλειωτα ευωδιαστά γιασεμιά. Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας… ό,τι ευχάριστο και αγαπημένο στη ζωή σας! Χαιρετώ σας… Αίγλη Μότσιου.

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Θέατρο: «ΕΓΩ, Η ΓΩΓΩ» με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο Θέατρο του Μύλου.

Το έργο “Εγώ, η Γωγώ” με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, έχοντας λάβει ιδιαίτερα εγκωμιαστικά σχόλια από κοινό και κριτικούς κατά τη διάρκεια των επιτυχημένων εμφανίσεων του την προηγούμενη θεατρική σεζόν στην Αθήνα,  αλλά και την παρούσα σε Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Δράμα, Βόλο, Πάτρα, Αίγινα, Κρήτη, Χίο και Μυτιλήνη έρχεται στη Λάρισα στο «Θέατρο του Μύλου» για 3 παράστασεις στις 6, 7 και 8 Μαρτίου 2015.
Μετά τους «Ήρωες», τη «Φουρκέτα» και τη «Φτωχούλα του Θεού», η Ελένη Γκασούκα, γοητευμένη από τον εγκλωβισμό των  «Ευτυχισμένων ημερών» του Σάμιουελ Μπέκετ, παρουσιάζει το «Εγώ, η Γωγώ», κερδίζοντας για αυτό το βραβείο του Συγγραφέα Νεοελληνικού Έργου για το 2014 από το Αθηνόραμα.
Μια γυναίκα βρίσκεται εγκλωβισμένη στα συντρίμμια του αυτοκινήτου της μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Πως θα διασωθεί; Ποιός θα τη βοηθήσει να βγει από τον γκρεμό; Αν και συνηθισμένη να της επιλύουν πάντα οι άλλοι τα προβλήματά της, αυτή τη φορά, καλείται να τα βγάλει πέρα μόνη της. Δεν υπάρχει εναλλακτική λύση. Είναι θέμα ζωής και θανάτου. Θα τα καταφέρει η Γωγώ; Ή θα χαθεί;
Μια προσωπική αναμέτρηση, όπου το κωμικό και το δραματικό στοιχείο εναλλάσσονται στον παραληρηματικό μονόλογο της ηρωίδας. Μια κωμωδία που πραγματεύεται την πολυτέλεια του σύγχρονου ανθρώπου να έχει κατάθλιψη ή μια τραγωδία που αφορά στη μοναξιά και τον αποκλεισμό, ως απόλυτη ανθρώπινη μοίρα;
Η Γωγώ, ίσως, έχει τη δύναμη να προσαρμοστεί σε κάθε ασυνήθιστη συνθήκη, σε ό,τι κι αν προκύψει. Ίσως και όχι.
  Είναι ταυτόχρονα μπροστά στο αδιέξοδο και στη λύτρωση. Όπως όλοι οι εγκλωβισμένοι, αλλά κι όπως αυτοί που δεν παρατούν τον αγώνα στα μισά.
Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου κατέκτησε με την ερμηνεία της στο έργο «Εγώ η Γωγώ» το βραβείο «Ρένα Βλαχοπούλου» στα Θεατρικά Κορφιάτικα Βραβεία 2014.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κείμενο - Σκηνοθεσία: Ελένη Γκασούκα
Σκηνικά - ενδυματολογική επιμέλεια: Μαρία Φιλίππου
 
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Μουσική επιμέλεια: Πάνος Σουρούνης
Φωτογραφίες: Λάμπης Μηλαίος
Τρέιλερ Παράστασης: Λουκάς Ζιάρας
Πρωταγωνιστεί η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.
Συμμετέχει ο Σταμάτης Μπάκνης.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
6-7-8 Μαρτίου 2015
ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Παρασκευή-Σάββατο 21.00, Κυριακή 19:30
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Κανονικο 12€, Μειωμένο 10€

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ-ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Θέατρο του Μύλου
Γεωργιάδου 53, Λάρισα
2410533417

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.