Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας…

Σκέφτομαι, αισθάνομαι, ελπίζω… Εύχομαι να ονειρευόμαστε με μάτια ανοιχτά, όνειρα με χρώματα του ουράνιου τόξου και με ατέλειωτα ευωδιαστά γιασεμιά. Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας… ό,τι ευχάριστο και αγαπημένο στη ζωή σας! Χαιρετώ σας… Αίγλη Μότσιου.

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Δωρεάν γάλα στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Λαρισαίων από το ΘΕΣγάλα - ΠΙΕς


Θανάσης Βακάλης: ευελπιστώ να συμβάλλουν κατ΄ ελάχιστο στην εύρυθμη και σωστή λειτουργία των παιδικών σταθμών της Λάρισας.
Σε μια εξαιρετικά σημαντική προσφορά προς τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς του Δήμου Λαρισαίων καθώς και σε άπορες οικογένειες της Λάρισας που στηρίζονται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, προχώρησε ο Συνεταιρισμός Αγελαδοτρόφων «ΘΕΣ Γάλα Πιες».

Σε σχετική ανακοίνωση, μεταξύ άλλων, αναφέρονται τα παρακάτω:
«Ειδικότερα ο Συνεταιρισμός προσφέρει δωρεάν γάλα για την κάλυψη των αναγκών των 25 βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών του Δήμου Λαρισαίων για όλη τη φετινή χρονιά.
Επίσης προσφέρει γάλα για την κάλυψη των ετήσιων αναγκών 110 απόρων οικογενειών της Λάρισας, που είναι καταγεγραμμένες στη λίστα του Κοινωνικού Παντοπωλείου και υποστηρίζονται απ΄ αυτό.
Tο «ΘΕΣ Γάλα Πιες» θα διαθέσει περίπου 7 τόνους γάλακτος, ενώ το οικονομικό όφελος για το Δήμο ανέρχεται περίπου στις 10.000 ευρώ, εάν συνυπολογιστεί και η προσφορά προς τις 110 οικογένειες που συνδράμει το Κοινωνικό Παντοπωλείο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.