Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας…

Σκέφτομαι, αισθάνομαι, ελπίζω… Εύχομαι να ονειρευόμαστε με μάτια ανοιχτά, όνειρα με χρώματα του ουράνιου τόξου και με ατέλειωτα ευωδιαστά γιασεμιά. Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας… ό,τι ευχάριστο και αγαπημένο στη ζωή σας! Χαιρετώ σας… Αίγλη Μότσιου.

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Ο Πλούτος του Αριστοφάνη και η Τρισκατάρατη από τη Λένα Χαϊδούτη στο Θέατρο Τεχνών.



Με «φούλ… τις μηχανές» για όλη την επόμενη εβδομάδα και με  παραστάσεις για τα Σχολεία κάθε πρωί, από  αύριο, Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, μέχρι και την επόμενη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, παραμονές των Χριστουγέννων, συνεχίζει τις παραστάσεις της η «Παιδική - Νεανική  Σκηνή», του «Θεάτρου Τεχνών» Λάρισας  με την μεγάλη της νέα της επιτυχία, με την κωμωδία  για παιδιά  :   Αριστοφάνη  «ο Πλούτος».
Όσοι θεατές έσπευσαν μέχρι τώρα, αλλά και οι μαθητές των σχολείων που την έχουν παρακολουθήσει οργανωμένα,  τους άφησε  έκπληκτους, με το υπέροχο επί σκηνής, πλούσιο, άρτιο και πολύχρωμο θέαμα που είδαν  και κατά- ευχαριστήθηκαν. Για τις οργανωμένες παραστάσεις με τους μαθητές, το εισιτήριο  είναι  μόνο 4 €.
Η γνωστή Αριστοφανική κωμωδία,  «Πλούτος με νέα διασκευή και νέα σκηνοθεσία, με υπέροχα σκηνικά και κοστούμια και κυρίως, με την εντυπωσιακή μουσική και τραγούδια του Θέμη Σαμαντζή και τις εκπληκτικές χορογραφίες της  Αγγελικής  Σαρήογλου,  αποτελεί ήδη  ένα ξεχωριστό σημαντικό, καλλιτεχνικό γεγονός στο χώρο του Παιδικού θεάματος στην πόλη μας και το Νομό.
Στο μεταξύ και αυτή την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου, στις 8.30 το βράδυ δίνεται η παράστασή, με την μαγευτική  παραμυθο – αφήγησή, για μεγάλους: «Η ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ», με την γνωστή μας «παραμυθού», Λένα Χαϊδούτη. 
Στη συνέχεια λόγω των παραμονών, Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς οι παραστάσεις δεν θα δοθούν ημέρα Τρίτη, αλλά αντίστοιχα την Δευτέρα: 23 Δεκεμβρίου και Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου.
Για κρατήσεις θέσεων και πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι και  οι κύριοι Διευθυντές των σχολείων, μπορούν να επικοινωνούν  στο  τηλ. του «Θεάτρου Τεχνών»:  2410-534313.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.