Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας…

Σκέφτομαι, αισθάνομαι, ελπίζω… Εύχομαι να ονειρευόμαστε με μάτια ανοιχτά, όνειρα με χρώματα του ουράνιου τόξου και με ατέλειωτα ευωδιαστά γιασεμιά. Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας… ό,τι ευχάριστο και αγαπημένο στη ζωή σας! Χαιρετώ σας… Αίγλη Μότσιου.

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Στη Λάρισα η Μυρτώ Παπαθανασίου το Δεκέμβριο

Στο Δημοτικό Ωδείο της Λάρισας θα εμφανιστεί η υψίφωνος Μυρτώ Παπαθανασίου, σε ρεσιτάλ που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 3 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 8.30 μ.μ. Το κοντσέρτο διοργανώνει το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας και ο Σύλλογος Φίλων της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Δήμου Λαρισαίων.

Η διεθνούς φήμης σοπράνο, μετά από τις λαμπερές σκηνές των λυρικών θεάτρων του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος, θα ανεβεί στη μουσική σκηνή του Δημοτικού Ωδείου της γενέτειράς της. Όπως είναι γνωστό, έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα λυρικά θέατρα και στις σημαντικότερες αίθουσες συναυλιών, όπως του Τόκιο, του Σύδνεϋ, της Βιέννης, του Βερολίνου, του Μονάχου, της Ζυρίχης, της Ρώμης, της Βερόνας, του Άμστερνταμ, της Στουτγάρδης, της Κοπεγχάγης, του Μόντρεαλ, του Ντάλλας, του Τορίνο, της Μπολόνια, της Τζένοβα κ.α.

Η Μυρτώ Παπαθανασίου έχει ανεβάσει τη Λάρισα και την Ελλάδα πολύ ψηλά με τις επιτυχίες της στο εξωτερικό.

Στην πόλη μας, στο ρεσιτάλ με τίτλο « Το Ιταλικό τραγούδι στον 19ο αι.», ερμηνεύει άριες και τραγούδια των μεγάλων συνθετών του ιταλικού μπελκάντο Bellini, Donizetti, Rossini, Verdi.
Στο πιάνο τη συνοδεύει ο καταξιωμένος και διακεκριμένος πιανίστας Χαράλαμπος Αγγελόπουλος, με τον οποίο συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια, ενώ το πρόγραμμα αυτό θα παρουσιάσει στις 11 Δεκεμβρίου και στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με την σύμπραξη της Συμφωνικής ορχήστρας υπό την διεύθυνση του μαέστρου Χρήστου Κτιστάκη.

Τα εισιτήρια θα είναι των 20 €, των 15 € και για τα μέλη του Συλλόγου Φίλων της Συμφωνικής Ορχήστρας των 10 €. Η ημερομηνία της διάθεσής τους θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς και τις ανάγκες της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων του Δήμου Λαρισαίων.

@Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ:  www.eleftheria.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.