Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας…

Σκέφτομαι, αισθάνομαι, ελπίζω… Εύχομαι να ονειρευόμαστε με μάτια ανοιχτά, όνειρα με χρώματα του ουράνιου τόξου και με ατέλειωτα ευωδιαστά γιασεμιά. Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας… ό,τι ευχάριστο και αγαπημένο στη ζωή σας! Χαιρετώ σας… Αίγλη Μότσιου.

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Κι αν τραγουδάμε, είναι για ‘κείνα που δε λέγονται …


Τη Λάρισα επισκέπτεται ξανά η  ηθοποιός Φανή Γέμτου, που την γνωρίσαμε και μέσα από τις θεατρικές παραγωγές του Θεσσαλικού Θεάτρου, για «ένα μουσικό live με θεατρική διάθεση και αμεσότητα για την άλλη πλευρά της Ελλάδας που επιμένουμε να ‘’φωτίζουμε’’» όπως τονίζει η ίδια. Μαζί η γνωστή ηθοποιός από τηλεοπτικές παραγωγές Ελένη Καρακάση. Ταλαντούχες και οι δύο με υπέροχες φωνές.  Είχαν συνεργαστεί το καλοκαίρι του 2010 με το Θεσσαλικό Θέατρο στη παράσταση ‘’Οι αγαπητικοί της βοσκοπούλας’’ για τα 35 χρόνια του Θεσσαλικού Θεάτρου. 



…Τα λόγια, καμιά φορά, γίνονται γραφικά στην καθημερινότητα. Χάνουν τα συστατικά τους, χάνουν τη γεύση τους. Τα καλά τραγούδια δικαιώνουν όλα εκείνα τα λόγια που δεν κατάφεραν ποτέ να φτάσουν στον παραλήπτη με τη δύναμη που κάποτε γεννήθηκαν…

Το Θεσσαλικό Θέατρο φιλοξενεί την μουσική παράσταση «Κι αν τραγουδάμε, είναι για 'κείνα που δε λέγονται» στην Αυλή του Μύλου το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου. Οι καλλιτέχνες Φανή Γέμτου (φωνή), Ελένη Καρακάση (φωνή) κι ο Παναγιώτης Παπαγεωργίου (πιάνο, φωνή)  συναντιούνται επί σκηνής κι ερμηνεύουν σπουδαία ελληνικά τραγούδια σημαντικών συνθετών που σημάδεψαν τις ζωές μας μέσα στα χρόνια (Λοΐζος, Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Ξαρχάκος, Μούτσης κ.α.), αλλά και πιο σύγχρονες ελληνικές μελωδίες που μας κάνουν να ονειρευόμαστε ακόμα (Κραουνάκης, Καραμουρατίδης, Αντύπας, Καζαντζής κ.α.). Κείμενα: Φανή Γέμτου.

Έναρξη 9 το βράδυ, τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ. Τηλέφωνο κρατήσεων: 2410533417.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.