Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας…

Σκέφτομαι, αισθάνομαι, ελπίζω… Εύχομαι να ονειρευόμαστε με μάτια ανοιχτά, όνειρα με χρώματα του ουράνιου τόξου και με ατέλειωτα ευωδιαστά γιασεμιά. Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας… ό,τι ευχάριστο και αγαπημένο στη ζωή σας! Χαιρετώ σας… Αίγλη Μότσιου.

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Οι παραστάσεις του Θεάτρου Τεχνών.

Με Λαϊκή βραδινή παράσταση στις 9μ.μ, μεθαύριο Πέμπτη 15 Οκτωβρίου με γενική είσοδο 5€ και με 8 συνολικά παραστάσεις που θα δίνονται μέχρι και την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, με την υπέροχη Ελληνική Κωμωδία των: Στέλιου Ντικούλη - Χάρη Κυριακίδη: «ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ..!!»  θα κάνει την έναρξη της νέας Χειμερινής Θεατρικής Περιόδου 2015-2016, το «Θέατρο Τεχνών» Λάρισας.

Παραστάσεις θα δίνονται κάθε Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο στις 9 μ.μ και τις Κυριακές στις 8 μ.μ.

Οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι: Κανονικό 8€, παιδικό-μαθητικό-φοιτητικό: 5€ και για τους Ανέργους: 3€, ενώ η παραστάσεις κάθε  Πέμπτης θα είναι Λαϊκές  μόνο με: 5€
Τους χαρακτηριστικούς ρόλους της κωμωδίας ερμηνεύουν οι: Στέλιος Ντικούλης (Μελέτης-ΣτέλεχοςΤραπέζης), Βάνα Κατραχιά (Μαρίνα - Σύζυγός του), Εύα Τριανταφύλλου (Πέγκυ), Δημήτρης Τσατσανάκος (Προκόπης), Ελενα Γράβαλου (Γριά-μάνα του Μελέτη), ΚίμωνΜπαχατίρογλου (ΜπάρπαΘέμος- Αρχημαφιόζος).

Για το τον φετινού Χειμώνα, το «Θέατρο Τεχνών»  ετοιμάζει Θεατρικές παραστάσεις για όλες τις ηλικίες των παιδιών.

Συγκεκριμένα:

-Για τα μικρά Παιδιά ηλικίας από (4 μέχρι 7) χρονών παρέα και με τους γονείς τους, η «Μικρή Παιδική Σκηνή» του «Θεάτρου Τεχνών», ετοιμάζει για πρώτη χρονιά, σε κείμενο και σκηνοθεσία που επιμελείται ο γνωστός ηθοποιός Παναγιώτης Σουπιάδης με τους Έλενα Γράβαλου, Ειρήνη Σιδηροπούλου, Δημοσθένη Χαρούλη και την Όλγα Οικονόμου την αγαπημένη και πολύ γνωστή για τα μικρά παιδιά «Παραμυθο-ιστορία»: «Οι περιπέτειες του ΠΙΝΟΚΙΟ»  που θα κάνει έναρξη την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, στις 12 το μεσημέρι και με δεύτερη παράσταση στις 3 το απόγευμα για  κάθε Κυριακή με (τιμή εισιτ: 5€)

Οργανωμένες Παραστάσεις θα δίνονται και με τα Νηπιαγωγεία καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή πρωϊ στις 9.30 π.μ.(τιμή εισιτ: 4€)
                 
-Η «Παιδική-Νεανική Σκηνή», ετοιμάζει για τα παιδιά ηλικίας (7 – 17 χρονών), την εκπληκτική και πολύ διδακτική ιστορία που έγραψε για τα παιδιά ο γνωστός και πολύ αγαπητός, συνεργάτης του «Θεάτρου Τεχνών», ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιάννης  Καλατζόπουλος, με μια εκπληκτική μουσική του γνωστού μουσικού Γιούρι Στούπελ και σε χορογραφίες της Λαρισαίας χορογράφου Αγγελικής Σαρίογλου: «Το τρελό…τρελό Ταξίδι του Αϊνστάιν»

Η Παράσταση θα κάνει έναρξη την Κυριακή 1 Νοεμβρίου και στην συνέχεια όπως γίνεται κάθε χρόνο τα 4 τελευταία  χρόνια, θα ακολουθήσουν οι οργανωμένες παραστάσεις με τα Σχολεία (Δημοτικά-Γυμνάσια) της Λάρισας και του Νομού. Τους ρόλους ερμηνεύουν οι ηθοποιοί: Δημήτρης Φωτίου, Βασίλης Σακκάς, Γιώργος Παπαδόπουλος, Μαρία Ανδρίτσου και Φωτεινή Καλατζή.
                       
-Τέλος στις αρχές του Δεκέμβρη θα κάνει έναρξη παραστάσεων για ηλικίες από (17 μέχρι 67 χρονών) η «Κεντρική Σκηνή» του Θεάτρου, με την κλασσική Ελληνική κωμωδία του Γρηγορίου Ξενόπουλου σε μια σύγχρονη διασκευή με τον τίτλο: «Ο πιο μεγάλος ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ»

Τους ρόλους της κωμωδίας  ερμηνεύουν οι ηθοποιοί:            
Παναγιώτης Σουπιάδης, Βασιλική Σειρανίδου,
Στέλιος      Ντικούλης, Βάνα Καταραχιά, Εύα Τριανταφύλου,
Κατερίνα Χτζημαρκάκη, Κίμων Μπαχατίρογλου,
Γιώργος Παπαδόπουλος, Σπύρος Κέντρας και Γιάννης Τσιάλτας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.