Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας…

Σκέφτομαι, αισθάνομαι, ελπίζω… Εύχομαι να ονειρευόμαστε με μάτια ανοιχτά, όνειρα με χρώματα του ουράνιου τόξου και με ατέλειωτα ευωδιαστά γιασεμιά. Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας… ό,τι ευχάριστο και αγαπημένο στη ζωή σας! Χαιρετώ σας… Αίγλη Μότσιου.

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Γνώμη της ...

Ζάκυνθος

Μία μεγάλη κυρία του κινηματογράφου και του θεάτρου μας συστήνει τη δική τη Ζάκυνθο, την ιδιαίτερη πατρίδα της την οποία λατρεύει.

Η Τζένη Ρουσσέα γράφει στο athensvoice για το νησί όπως το έζησε η ίδια. «Είμαι γέννημα θρέμμα της Ζακύνθου» αναφέρει και συνεχίζει: «Στη Ζάκυνθο λέμε μια φράση, είσαι η ψυχή τση ψυχής μου. Για μένα αυτή είναι η Ζάκυνθος. Η φύση της και οι άνθρωποί της είναι ένα κράμα από συμπεριφορές που σε ξαφνιάζουν, από ομορφιά, τρυφερότητα, ευγένεια, ελαφράδα, εξυπνάδα, σκληρότητα, δηκτικότητα, αγριάδα, ειρωνεία, αλλά ποτέ βαρετά. Όταν πάτε στη Ζάκυνθο περπατήστε στα καντούνια της, αφουγκραστείτε ανάμεσα στα τραγούδια και τα πειράγματα αυτή τη σπιρτάδα που αιωρείται πάνω από το νησί. Καθίστε και τραγουδήστε μαζί τους, θα χαρούν πολύ, και μπορεί να μη φύγετε ποτέ.»
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.