Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας…

Σκέφτομαι, αισθάνομαι, ελπίζω… Εύχομαι να ονειρευόμαστε με μάτια ανοιχτά, όνειρα με χρώματα του ουράνιου τόξου και με ατέλειωτα ευωδιαστά γιασεμιά. Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας… ό,τι ευχάριστο και αγαπημένο στη ζωή σας! Χαιρετώ σας… Αίγλη Μότσιου.

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

« Ο Αη Βασίλης πάει…… Μουσείο »

       
  Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καρδίτσας
                    
Φέτος το Αρχαιολογικό Μουσείο Καρδίτσας θα φορέσει τα γιορτινά του παρέα με τους μικρούς του φίλους την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου και ώρα 6 το απόγευμα. Η δράση είναι εορταστική και απευθύνεται στους μαθητές όλων των τάξεων του δημοτικού και σε παιδιά προσχολικής ηλικίας μαζί με τους γονείς τους. Με χαρτόνια, πηλό, χρώματα, μπόλικη χρυσόσκονη, και παιδική φαντασία θα φτιάξουμε χριστουγεννιάτικα στολίδια με τα οποία θα διακοσμήσουμε παρέα το έλατο του μουσείου μας. Μέσα σε γιορτινό κλίμα θα ακούσουμε χριστουγεννιάτικα παραμύθια, θα εκφράσουμε τις ευχές μας για τον καινούργιο χρόνο στέλνοντας χειροποίητες κάρτες στον Άγιο Βασίλη και στο τέλος μικροί μεγάλοι θα τραγουδήσουμε τα κάλαντα παρέα με παιδική χορωδία και συνοδεία μουσικής.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 24410 61564
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, το Δήμο Καρδίτσας και την παιδική χορωδία του τμήματος Δ4 του 10ου Δημ Σχολείου Καρδίτσας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.