Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας…

Σκέφτομαι, αισθάνομαι, ελπίζω… Εύχομαι να ονειρευόμαστε με μάτια ανοιχτά, όνειρα με χρώματα του ουράνιου τόξου και με ατέλειωτα ευωδιαστά γιασεμιά. Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας… ό,τι ευχάριστο και αγαπημένο στη ζωή σας! Χαιρετώ σας… Αίγλη Μότσιου.

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Αρχαιολογική εκδρομή σε Θεόπετρα και Μετέωρα διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας.

Ο Σύλλογος Φίλων του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας θα πραγματοποιήσει εκδρομή αρχαιολογικού ενδιαφέροντος στα Μετέωρα και στη Θεόπετρα Τρικάλων την Κυριακή 26 Απριλίου 2015. Ειδικότερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη στο προϊστορικό σπήλαιο της Θεόπετρας και στη συνέχεια ξενάγηση στα μοναστήρια του Μεγάλου Μετεώρου και Αγ. Στεφάνου από τον τ. Έφορο της 7ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων κ. Λάζαρο Δεριζιώτη. 

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να θαυμάσουν σπάνιους θησαυρούς των Μετεώρων απρόσιτους για το ευρύ κοινό καθώς ο κ. Δεριζιώτης εργάστηκε αρχαιολογικά επί σειρά ετών στα εν λόγω μοναστήρια. Η τιμή συμμετοχής ανέρχεται στα 9 ευρώ για τα μέλη του Συλλόγου και στα 12 ευρώ για τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους. 

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν εγκαίρως με τον κ. Σωτήριο Φωλίνα στο 6999 777 557 για κράτηση θέσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.