Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας…

Σκέφτομαι, αισθάνομαι, ελπίζω… Εύχομαι να ονειρευόμαστε με μάτια ανοιχτά, όνειρα με χρώματα του ουράνιου τόξου και με ατέλειωτα ευωδιαστά γιασεμιά. Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας… ό,τι ευχάριστο και αγαπημένο στη ζωή σας! Χαιρετώ σας… Αίγλη Μότσιου.

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Θέατρο: Με το έργο του Γιώργου Γαλίτη, «Τα ραδίκια ανάποδα», αρχίζουν οι φθινοπωρινές Θεατρικές Συναντήσεις του Θεσσαλικού Θεάτρου.

Οι «Θεατρικές  Συναντήσεις» που οργανώνει κάθε Φθινόπωρο το «Θεσσαλικό Θέατρο»,  στο Θέατρο του Μύλου, αρχίζουν την Τετάρτη 29 και την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου στις 9 το βράδυ, με την  ξεκαρδιστική σάτιρα «Τα ραδίκια ανάποδα», σε σκηνοθεσία του Βλαδίμηρου Κυριακίδη και ερμηνευτή τον υπέροχο Γιώργο Γαλίτη.

«Τα ραδίκια ανάποδα»  ή «Στο τέλος ξυρίζουν τον νεκρό» ή «Άλλος με την βάρκα μας» (για την Αχερουσία), παίζονται, με μεγάλη επιτυχία, για τέσσερα χρόνια στην Αθήνα και απέσπασαν θαυμάσιες κριτικές.

Ο Γιώργος Γαλίτης  έγραψε και ερμηνεύει 13 διαφορετικούς σπαρταριστούς ρόλους με συναρπαστικό τρόπο.

Όπως λέει ο ίδιος για το έργο του:
«Τι κοινό έχει ένας ράπερ και ένας στρατηγός; Ένας Κρητικός και ένας μάγειρας; Ένας πολιτικός και μια χήρα εφοπλιστή; Ένας ηγούμενος και ένας κλέφτης; Είναι ένας κατίμαυρος κωμικός μονόλογος με δεκατρείς ρόλους, επικήδειους που και νεκρούς ανασταίνουν …από τα γέλια. Όλοι αυτοί, αλλά και άλλοι έχουν αποδημήσει εις Κύριον και πλέον βλέπουν τα πράγματα από απόσταση και τα ραδίκια, αυτονοήτως, ανάποδα».

Για κρατήσεις θέσεων το ταμείο - (Τηλ: 2410-533417) - λειτουργεί πρωϊνές ώρες: 10π.μ – 1 μ.μ, κάθε μέρα,  εκτός του Σαββάτου: (25/10), της Κυριακής: (26/10) και της Τρίτης: (28/10), στα γραφεία του «Θεσσαλικού Θεάτρου» («Μύλος  Παππά» - Κεντρικό κτίριο – 2ος οροφ.)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.