Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας…

Σκέφτομαι, αισθάνομαι, ελπίζω… Εύχομαι να ονειρευόμαστε με μάτια ανοιχτά, όνειρα με χρώματα του ουράνιου τόξου και με ατέλειωτα ευωδιαστά γιασεμιά. Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας… ό,τι ευχάριστο και αγαπημένο στη ζωή σας! Χαιρετώ σας… Αίγλη Μότσιου.

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Θεσσαλικό Θέατρο : θεατρικές συναντήσεις – Φθινόπωρο 2013



Το «Θεσσαλικό Θέατρο» οργανώνει  όπως κάθε χρονιά, την Άνοιξη και το φθινόπωρο, για τον μήνα Οκτώβριο - Νοέμβριο - 2013, τις
                       «ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ- ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2013»,
στο «Θέατρο του Μύλου», από τις 16 Οκτωβρίου μέχρι και τις 17 Νοεμβρίου - 2013.
Και σ΄αυτό το «Θεατρικό Φεστιβάλ», θα παρουσιαστούν αξιόλογες  θεατρικές  παραστάσεις που σημειώνουν πολύ μεγάλη καλλιτεχνική επιτυχία στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη  και όπου αλλού έχουν μέχρι τώρα παρουσιαστεί.

-Την αυλαία των  «Θεατρικών συναντήσεων - 2013», θα ανοίξει την Τετάρτη 16 και Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στις 9 το βράδυ, η υπέροχη σύγχρονη σουρεαλιστική, συναισθηματική κωμωδία της Άννας Χατζησοφιά:            
                        «Γάμοι , Κηδείες και δεν έχω τίποτα να φορέσω»
Με πρωταγωνίστριες τις: Νικολέττα Βλαβιανού, Σύλβια Δελικούρα, Άννα Κουρή, Καίτη Παπανίκα και Ελένη Φίλιππα.
Η παράσταση έχει ξαναπαρουσιαστεί στο προηγούμενο «Φεστιβάλ» - της «Θεατρικής Άνοιξης -2013», και λόγω τις πολύ μεγάλης επιτυχίας που είχε σημειώσει, θα επαναληφθεί.

-Στην συνέχεια, η Ζέτα Δούκα, θα ερμηνεύσει τον μοναδικό θεατρικό μονόλογο της Μάρως Μπουρδάκου: «ΓΡΑΜΜΑ Σ΄ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ», βασισμένο στο Best Seller της Οριάνας Φαλάτσι, το Σάββατο  19 Οκτωβρίου στις 9 το βράδυ και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ - 2013. Την σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο Μάνος Πετούσης.

-Την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη 22 και την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, η Κάτια  Σπερελάκη, θα ερμηνεύσει τον εξαιρετικό μονόλογο της: «ΝΙΝΑ – 2»  σε σκηνοθεσία του  Θέμη Μουμουλίδη

-Την μεθεπόμενη εβδομάδα, Τρίτη 29 και την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, θα επαναληφθεί η παράσταση: «Η ΠΟΡΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ» με την εξαίρετη ηθοποιό, Κατερίνα Διδασκάλου και σε σκηνοθεσία Σταμάτη Πατρώνη. Μια παράσταση που άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων σ΄όσους θεατές είχαν σπεύσει την Άνοιξη να την παρακολουθήσουν.  Θα δοθούν συνολικά 4 παραστάσεις, απογευματινές στις 6 μ.μ και βραδινές στις 9 μ.μ.

-Την σκυτάλη των «Θεατρικών Συναντήσεων - 2013» θα παραλάβουν, αμέσως την άλλη μέρα Πέμπτη 31 Οκτωβρίου και την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου-2013, ο Χάρης Σώζος, η Μίνα Χειμώνα και ο Μπάμπης Κλαλιώτης,  με το πολύ ενδιαφέρον έργο: «Ο ΕΒΡΑΙΟΣ», σε μια «δυνατή θεατρική παράσταση» η οποία έχει προκαλέσει το  ιδιαίτερο ενδιαφέρον του κοινού, όπου παίχτηκε. Η παράσταση είναι βασισμένη στο έργο του Gianni clementι, σε ελεύθερη απόδοση - διασκευή και σκηνοθεσία του Πέτρου Νάκου.

-Τέλος την αυλαία των «ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ-2013», θα κλείσει η Αθηνά Μαξίμου, με μια εξαιρετική ερμηνεία στο έργο: «ΒΑΣΙΛΙΚΗ», της Βάσως Νικολοπούλου, σε σκηνοθεσία Λίνας Ζαρκαδούλα.  Η «ΒΑΣΙΛΙΚΗ», θα παιχτεί σε τρείς παραστάσεις την Παρασκευή 15, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στις 9 το βράδυ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.