Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας…

Σκέφτομαι, αισθάνομαι, ελπίζω… Εύχομαι να ονειρευόμαστε με μάτια ανοιχτά, όνειρα με χρώματα του ουράνιου τόξου και με ατέλειωτα ευωδιαστά γιασεμιά. Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας… ό,τι ευχάριστο και αγαπημένο στη ζωή σας! Χαιρετώ σας… Αίγλη Μότσιου.

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Θέατρο: Έρημος(ο,η), η νέα δραματική κωμωδία του ευΆγγελου Κάβουρα



Τιτλοφορείται η νέα δραματική κωμωδία του ευΆγγελου Κάβουρα που θα παρουσιάσει η δημοφιλής θεατρική ομάδα ΔραΠαίκτες Βόλου την ερχόμενη Πέμπτη & Παρασκευή, 3-4 Απριλίου, ώρα 9.15μμ, μόνο για δύο παραστάσεις στο θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής, υπέρ της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου.

Τέσσερα πορτρέτα ζωής κι ένα ψυγείο θανάτου συνθέτουν τον πολύχρωμο καμβά της ιστορίας: "Όλα για τον γιόκα μου" η ευτράπελη καταδίωξη και ταυτόχρονα εξομολόγηση μιας μαμάς που κάνει τα πάντα για το παιδί της.
  "Γέροι, γεροί και ιεροί" για έναν ηλικιωμένο που αναγκάζεται να πάρει τον δρόμο για την τελευταία του κατοικία. Ποια θα είναι όμως αυτή; "Ποτέ την Τρίτη" λέει ένας άνδρας που γίνεται αυτή καθεαυτή κι επιστρέφει στο πατρικό του.  "Ελευθερία ΚΑΙ θάνατος" είναι η απάντηση στο δίλημμα της σύγχρονης Μήδειας ανάμεσα στην αυτοκτονία ή τη δολοφονία. Και τέλος οι ένοικοι του ψυγείου στο "Για να σπάσει ο πάγος" προσπαθούν να επιβιώσουν απέναντι στο ψύχος αλλά και απέναντι στον εαυτό τους. Μα τι κάνει ένα ψυγείο στην "Έρημος(ο,η)"? Με σημασία επιθέτου αλλά και ουσιαστικού, το νέο έργο των ΔραΠαικτών μας καλεί να πάμε κόντρα στην έρημο που βασιλεύει γύρω μας.

Παίζουν με την άμμο: Πάρης Ζίκος, ευΆγγελος Κάβουρας, Γιάννης Καλογριάς, Σπύρος Μακρυγιάννης, Βαρβάρα Μελίση, Δήμητρα Ριζινού, Βίλλυ Σαμαλτάνη. Σύνθεση κειμένων-σκηνοθετική επιμέλεια: ευΆγγελος Κάβουρας. Λάηβ πιάνο και κιθάρα (με δικές τους συνθέσεις): Βίλλυ Σαμαλτάνη, Πάρης Ζίκος. Αφίσ
art: Σοφία Κύρκου. Εκτυπώση: Promo (Σκενδεράνη 5). Σκηνικά: Χρήστος Φώκος. Κοστούμια: Έφη Αντωνίου. Ηχογραφήσεις-φωτισμοί: ZK studio. Στην κονσόλα: Γεσθημανή Μελισσίδου. 

Είσοδος: ακόμη και η πιο χαμηλή δωρεά προς τη Φιλοζωική Ομάδα Βόλου θα στηρίξει τη φροντίδα ενός αδέσποτου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.